Tine K. Home en stilsikker dame.

0

Historien om Tine K Home

Tine K Home har eksisteret siden 1999, og er grundlagt af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum. Parret bor på Fyn sammen med deres tre børn Klara, Tilde og Konrad. Tines stil er et mikstur af boheme living, elegant enkelthed og botanical living.

Med inspiration fra rejser og naturen, kombinerer Tine farver og traditionelt håndværk til kollektioner der med gennemgående skandinavisk enkelthed passer så fint i tidens indretningstrend.

Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler ud fra egne designs samt fra unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien.

Med respekt for historie, kultur og traditionelle arbejdsmetoder skaber Tine en helhed af ren og elegant stil der tilsammen munder ud i tidløse kollektioner hvor farver og materialer er i fokus. Tines passion for støvede farver og rå materialer skinner igennem i både møbelkollektionerne såvel som home accessories serierne.

“Det er kontrasten mellem lyse og mørke farver som skaber stilen og stemningen. Ofte kommer de mørke farvetoner fra gamle genstande, møbler og tæpper fra fx Østen. Jeg elsker håndlavet interiør der er fuld af historie og sjæl.”  Tine.

Tine K Home har hovedkontor, lager, showroom og butik i Odense. Tines designkollektioner bliver forhandlet verden over og ses også på anerkendte boutique hoteller.

Hos Amazing Living fører vi et bredt udvalg af Tine K. Home´s kollektion, som byder på lækre sofaer, puffer, lænestole, puder i farver og prints, sengegavle i skøn velour, sengetæpper, plaider, brugskunst og meget mere interiør.

En hyldest til Tine K. Home

I denne uge hylder Amazing Living og sætte fokus på Tine K. Home, som er en af deres mest stilsikre leverandører. Tine K. Home er er altid tro mod deres stil og deres fingertryk på kollektionerne er ikke til at tage fejl af. Samarbejdet med Tine K. Home startede for ca. 7 år siden, og Amazing Living har ikke fortrudt et sekund. Deres produkter er meget efterspurgte og er med tiden blevet en af vores hovedleverandører. Med respekt for historie, kultur og traditionelle arbejdsmetoder skaber Tine en helhed af ren og elegant stil der tilsammen munder ud i tidløse kollektioner hvor farver og materialer er i fokus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.