Nicolas Vahé, – Delikatesser der forkæler dine smagsløg

0

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé har rødder Frankrig, som er forbundet med en traditionsrig og stolt madkultur. Nicolas Vahé er vokset op i en famile med hang til god mad, og som i flere generationer har beskæftiget sig som kokke, slagtere og konditorer. Så intet fald mere naturligt end at Nicolas Vahé valgte at lade sig uddanne på den verdenskendte 3-stjernede Michelin-restaurant Pic Valence i Frankrig og blev kok og konditor, samt senere ønskede at dygtiggøre sig yderligere som chokolatier.

Tanken bag gourmet delikatesserne fra Nicolas Vahé udspringer af en livslang passion for god mad og med visionen om, at det ikke skal være uoverkommeligt at tilberede indbydende og velsmagende mad. Delikatesserne er inspireret af det franske køkken, tilpasset den nordiske smag og hvor man blander sødt, surt og salt på en overraskende og inspirerende måde, som Nicolas Vahé er formidabel til. Gourmetprodukterne består af delikatesser, drikkevarer og accessories, – alt hvad du behøver til et lækkert måltid.

Ingredienser af højeste kvalitet

Alle Nicolas Vahé delikatesser er fremstillet med en stor kærlighed til velsmagende mad og derfor er de bedste råvarer i topkvalitet en selvfølgelighed. Nicolas bestræber sig desuden på at skabe smagsoplevelser, som du ikke har smagt magen, ved at mestre den fine kombination af surt, sødt og salt. Gourmetprodukterne giver derfor en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og indpakningen er heller ikke overladt til tilfældighederne. Den er både funktionel og indbydende at se på, hvilket giver den daglige madlavning et løft.

Så gå på opdagelse i Nicolas Vahé´s eventyrlige univers af delikatesser, som består af olie, eddike, krydderier, salte, pesto, marinader, saucer, marmelader, kaffe, te, chokolade, desserter og mange flere lækkerier. Du finder et stort udvalg af delikatesserne hos Amazing Living, som er en af de førerende leverandører. Lad dig inspirere til nye og skønne smagsoplevelser og madretter der gør hverdagen lettere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.