Amazing Living forhandler nu også Meraki

Merakis produkter er helt fri for skadelige farvestoffer og parabener.

0

Amazing Living forhandler nu også de skønne Meraki produkter, som er et univers af velvære – og livsstilsprodukter fra House Doctor. Produkterne er kropspleje når det er bedst, – ren forkælelse for krop og sjæl og med milde, nærende og skånsomme ingredienser, nøje udvalgt fra naturens eget skattekammer og med dokumenteret virkning og naturlige dufte. Alle Merakis produkter er udviklet og designet i Danmark i et kreativt miljø, med fokus på skandinavisk æstetik.

Meraki serien består af en komplet kropsplejeserie til hår, ansigt og krop, – og som det sidste skud på stammen en hel serie til børn Meraki Mini.

Meraki Hårpleje

I Merakis hårplejeserie finder du både shampoo og balsam som passer til dit hår og hovedbund. Der findes ialt 3 varianter af shampoo og balsam, en som booster hårets volumen, til skadet og tørt hår og til normalt hår alle med en mild og skøn duft.

1-2 pump fordeles i fugtigt hår fra hovedbund til hårspidser. Ønskes ekstra skum tilføres mere vand efter fordelingen. For øget effekt vaskes håret 2 gange. Brug Meraki balsam efter hver hårvask. 1-2 pump fordeles i fugtigt hår. Lad virke i 3 minutter. Conditionerne kan også bruges som hårmaske i tørt hår. Fordel i det tørre hår, svøb håndklæde omkring og lad sidde i 30 min.

Meraki Ansigtspleje

I Merakis ansigtserie indgår der alt, hvad du behøver for at få en ren, velplejet og gennemfugtet hud. Anvend først renseservietterne og rense gel til skånsomt at fjerne makeup og prøv derefter ansigtsscrub som nænsomt fjerner døde hudceller og aktiverer cellefornyelsen. Afslut med en opstrammende serum og en mild og fugtgivende ansigtscreme med hvedeekstrakt, solsikkeolie og Shea Butter, der tilfører dit ansigt masser af fugt og pleje. Prikken over i´et Meraki Lip Balm, som plejer dine læber og holder dem bløde og fine. Læbebalmen er økologisk certificeret og indeholder naturlige ingredienser som økologisk sheabutter, jojobaolie og kokosolie, der virker beroligende og helende på huden.

Meraki Kropspleje

Merakis kropspleje har at hvad hjertet begærer af lækkerier. Tag f.eks den lækre bodywash Line Dew med en skøn duft af frisk mynte og bodylotionen som indeholder økologisk havtorn og er sprængfyldt med Omega-7 og antioxidanter.  Vi anbefaler brug af bodylotion efter hvert bad. Ønskes ekstra fugt, kan du blande et par dråber Meraki Pure Oil i din body lotion. Fordel og massér lotion ind i huden.

Besøg Amazing Living og find us af hvilke Meraki produkter der er dine favoritter og lad dit bad blive til en dejlig sanseoplevelse helt fri for skadelige farvestoffer og parabener.

Leave A Reply

Your email address will not be published.