De største opfindelser og fremskridt, er inden for transport og kommunukation

0

De mest iøjnefaldende opfindelser og fremskridt, verden har set, er inden for transport og kommunikation.

Den første store revolution, som transportbranchen oplevede, kom med dampskibet og jernbanen. Den første jernbane i Danmark blev indviet i 1847, og allerede i 1914 var det danske jernbanenet udbygget med 4.000 km jernbane. Det var nu blevet hurtigere, mere sikkert, lettere og meget billigere at få fragtet varer rundt.

I dag betyder det ingenting, om vores varer skal fragtes den lange vej fra Indien, eller flyttes til lige rundt om hjørnet. Transportmulighederne er mange, og der er altid en løsning – og selvom omkostningerne selvfølgelig varierer meget, så kan den billige del af transporten sagtens være at få fragtet varerne med skib fra Kina til en dansk havn, og den dyre del så være at få dem fragtet det korte stykke med lastbil til en given dansk by. Transport er i dag komplekst og ikke altid et logisk puslespil at få til at gå op!

Grundet dette komplekse puslespil er det afgørende at have den rigtige transportpartner. Der findes et hav af muligheder på den front, men det kan som regel godt betale sig at vælge et af de lidt større firmaer med erfaring og ekspertise i ryggen.

Danmarks ældste shippingfirma er Hecksher. Firmaet blev grundlagt i 1797 af Samuel Siegfried Hecksher – ikke mere end små 30 år efter det første dampdrevne køretøj blev opfundet. Hecksher har dermed 220 års erfaring med i bagagen, og det betyder, at Hecksher ved, hvad det vil sige at være omstillingsparat og hele tiden foran. Efter de mange år i branchen ligger det på deres rygrad, at når dagen er omme, så er der 3 ting, der er altafgørende for dem og deres kunder: at levere varerne det rigtige sted, til den rigtige tid og til den rigtige pris. Kunderne vil have effektive løsninger til konkurrencedygtige priser, og den devise arbejder Hecksher efter.

Noget af det, der er med til at gøre Hecksher til en stærk shippingpartner, er deres netværk af leverandører rundt om i verden. Med så mange år i transportbranchen er deres netværk et af de stærkeste og mest pålidelige, der er at finde. Der laves løbende kvalitetskontrol og alle arbejder på at levere den høje standard, som Hecksher er kendt for.

Hecksher investerer også løbende i uddannelse og flere og nye ressourcer, så de hele tiden er på forkant med udviklingen. Det er en branche, hvor der stilles store krav, hvis man vil være i front med at levere globale transportløsninger.

Leave A Reply

Your email address will not be published.