Håndværkerforeningen i Horsens

0

I Horsens kan man afholde sin fest i noget så sjældent som, gamle historiske bygninger, stiftet af den lokale hånværkerforening. Helt tilbage i 1850 mødtes en gruppe håndværkere og en sangforening for at etablere en håndværkerforening. I 1853 stod det første hus klar, der skulle være rammen om foreningen. Men allerede i 1883 blev det for trangt til de nu godt 800 medlemmer og man besluttede derfor at bygge et nyt stort hus. I 1885 blev det hus vi kender i dag indviet og der er her man kan afholde sin private fest eller konference hvis man er en virksomhed.

Håndværkerforeningens  lokaler danner idag rammen om selskabslokaler til fester af enhver art. Det kan være bryllup, rund fødselsdag, barnedåb. konfirmation eller andet festligt der skal fejres i familien. Til virksomheder tilbydes afholdelse af møder og konferencer  med fuld forplejning. Der tilbydes arrangementer fra 20 til 300 personer.

Håndværkerforeningen drives i dag af et brødrepar, der har mange års erfaring i restaurationsbranchen, som henholdsvis kok og tjener.

Leave A Reply

Your email address will not be published.