Algebehandling i Næstved

0

Næstved ligger i det natur skønne midt og syd Sjælland, mange huse ligger idyllisk tæt på store skovområder og solen har vanskeligt ved at trænge igennem træerne til husene

Det indebære meget stor chance for, at der hurtigt dannes alger på dit tag eller på facaden.

Som husejer bør du behandle for mos og alger med fast interval, minimum en gang om året, dermed sikrer du at din ejendoms værdi holder sit niveau. Alger er skadelige for din bolig vurdering hvis de altså sidder på tag eller facade. Alger på flise belægninger udgør for så vidt kun et skønhedsmæssigt problem.

Mange husejere glemmer vigtigheden i at algebehandle deres tag regelmæssigt, det kan få betydning for tagets holdbarhed og jo længere der ventes med en behandling, jo længere tid tager det at rette op på de skader som algerne kan forsage.

Du kan faktisk beskytte dit tag og forlænge tagets levetid med en rigtig god algebehandling i Næstved. Kig på taget, når efterårs fugten begynder at falde, så vil du tydeligt kunne se om dit tag trænger til en algebehandling,

Er din terrasse plaget af alge dannelse, er det en god ide at afsøge grunden til problemet.

Tilstoppede tagrender er ofte svaret på problemet, så må der renses tagrender før der gives algerens.

Lad de professionelle algebehandlere tage sig af det

Som udgangspunkt bør du ikke selv foretage algerens på taget, overlad det til en professionel, så du ikke risikere vand og tryk skader på taget, fordi du går rundt på det.

Det danske klima medvirker til at stort set alle udendørs overflader, under tiden kan angribes af alger, mos og lav. Det viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter.

Huse med nordvendte facader er hårdest ramt af algevækst, da solen ikke når denne vinkel af huset, længe nok til at varme facaden så meget op at algerne udtørres som dermed sættes i dvale.

Det skadelige i alger og mos ligger i at de de virker som en svamp, der giver fugt mulighed for at sive ned i din tagkonstruktion.

Sydsiden af bygningen får mest sol, men så snart efteråret bryder frem og fugten vender tilbage kan algerne fortsætter med at vokse.

Alger, LAV og mos trives på fugtige flader og vand er den afgørende faktor for begroningernes vækst og formering og solpåvirkning afgør hvilke organismer, der etablerer sig og hvor en regelmæssig algebehandling af de udsatte områder er det muligt at bevare en ren og flot overflade.

4 gode grunde til at få algebehandling

At give sit tag eller sin facade en algebehandling et par gange om året, giver en kosmetisk vedligeholdelse af bygningen og svare til at give sin ejendom en ansigtsløftning

4 gode grunde til at give taget en ordentlig algebehandling.

  1. Du sparer penge på vedligeholdelse af taget.
  2. Du undgår frostsprængninger.
  3. Dit tag bliver pænere at se på.
  4. Dit tag holder længere.

Det kan ikke afvises at det har en værdi forhøjende effekt ved salg af ejendom, når der kan fremvises og dokumenteres en professionel udført algebehandling på bygningen.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.