Tømning af dødsbo

Hvad kan jeg tjene ved tømning af dødsbo?

0

Et følelsesmæssigt, ubehageligt og generelt hård emne at arbejde med, er dødsboer. Man har mistet en af sine nærtstående og nu står man pludseligt med et bjerg af ting, som man dybest set ikke aner hvad man skal bruge til.Ddsbo_Rydning

 

Denne følelse har rigtigt mange haft og i og med at glæden over brugte ting de senere år er eksploderet, har en hel del virksomheder fået en øjerne op for tømning af dødsbo. De tager således ud med deres varevogn eller lastbil og kigger på sagerne og laver tømning af dødsbo, helt kvit og frit, læs mere her om Dødsbo sælges

Til gengæld er det i rigtigt mange tilfælde muligt for dem, at få fundet sig nogle ting de kan benytte sig af, i deres forretning. Nogle vælger ganske enkelt bare at tilbyde gratis tømning af dødsbo. Dette kan for mange ”almindelige” mennesker være en ganske fin idé, da indholdet af møbler ikke nødvendigvis er en større formue værd. For nogle kan det dog være en relativt fornuftig idé, enten at kontakte en virksomhed der har med dødsbo tømning af gøre, i forhold til de dyrere ting eller få lavet en lidt mere speciel aftale.

Det er således i mange tilfælde rent faktisk muligt, at få lavet en aftale, hvor du bliver betalt for at få afdødes inventar hentet. Dette skyldes at nogle møbler, malerier og andet sagtens kan være en hel del penge værd, hvormed dødsbo virksomheden har en stor interesse i, både at tilbyde dig penge og sin hjælp med tømning af dødsboet.

 

Hvad kan jeg tjene ved tømning af dødsbo?

I og med at dødsbo fortsat går under loven om arv, skal du for det første være opmærksom på, at du teknisk set skal betale skat af de penge du tjener, som med alt andet arv. Dermed møder du en af de første fordele, ved ganske enkelt at lade dødsbo virksomheden ”afhente tingene”, hvormed du ikke skal betale for at få ryddet op og kun bliver betalt det overskud du er berettiget (efter aftale med dødsbo virksomheden).

Hvad du skal være opmærksom på er dog, at dødsbo firmaet ved en tømning af dødsbo ikke som sådan tjener noget. I hvert fald ikke med mindre, han har mulighed for at sælge de varer han opsamler videre, til en højere pris. Derfor vil den pris du får naturligvis ikke være lige så høj som den generelle salgspris. Det er dog, ved tømning af dødsbo gjort af en professionel, hvad du må betale for at få udført et stykke arbejde ”helt gratis” og samtidigt få en større eller mindre sum penge oven i hatten. Alt i alt kan det altså ikke betale sig rent økonomisk. Dog slipper du for en byrde, får penge får noget inventar og kan herefter komme videre i livet – det er for rigtigt mange den vigtigste grund til at få lavet en afhentning af dødsbo. Dette kan være i form af rydning af lejlighed, salg af dødsbo. Næsten alle dødsbo købes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.