Spargo Finans

0

Spargo Finans er Danmarks nye lån fra Leasy. Her kan du låne helt op til 150.000 kr. Spargo Finans tilbyder en fleksibel lånemulighed, hvor du har mulighed for selv at bestemme løbetiden på dit lån. Endvidere tilbyder Spargo Finans rente- og afdragsfri perioder på 30, 60 eller 90 dage. Det giver en høj frihed til at tilpasse lånet til din økonomi. Her kan du få et sms lån, hvor du nemt kan udfylde en låneansøgning direkte på hjemmesiden. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din konto indenfor 1 time.

Lån penge hos Spargo Finans

Fargo Finans tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Allerede indenfor 1 time efter du har sendt din ansøgning, kan du have pengene på din konto. Måske mangler du 20.000 kr. til at få repareret din bil? Eller måske har du behov for 50.000 kr. til et indskud til din drømmelejlighed? Hos Spargo Finans kan du søge om et hurtig lån og bruge pengene til hvad du ønsker. Spargo Finans stiller hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til.

Spargo Finans – Fleksibelt lån

Hos Spargo Finans kan du låne fra 10.000 kr. og op til 150.000 kr. Endvidere kan du vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 80 måneder. Du tilbydes således her en fleksibel lånemulighed, hvor du selv har kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Spargo Finans giver også mulighed for afdragsfrie perioder, hvis du skulle ønske du at sætte dit lån på pause. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Spargo Finans – Bestem selv dit lån

Danmarks nye lån, Spargo Finans, giver en høj frihed til selv at sammensætte dit lån. Du bestemmer selv lånebeløb samt lånets løbetid. Det giver dig mulighed for, selv at bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Endvidere giver Spargo Finans mulighed for afdragsfrie perioder på 30, 60 eller 90 dage. Skulle du i perioder have svært ved at betale dine afdrag, kan du således sætte dit lån på pause. Hos Spargo Finans har du også mulighed for, helt omkostningsfrit, at betale lånet ud når du ønsker. Spargo Finans er således et af de mest fleksible lån på markedet.

Spargo Finans – Lån hurtigt

Har du behov for et hurtig lån? Spargo Finans tilbyder et af Danmarks hurtigste lån, hvor du kan have beløbet på din konto indenfor 1 time. Søger du om et banklån, skal du først til møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din økonomi. Herefter vil han vurdere, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Hos Spargo Finans slipper du for spørgsmål omkring din privatøkonomi. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Hos Spargo Finans kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online og modtage beløbet på din konto indenfor 1 time.

Hvem kan låne hos Spargo Finans?

Spargo Finans har følgende krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret

Spargo Finans – Hvad skal jeg betale i rente?

Danmarks nye lån, Spargo Finans, tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager, når du har ansøgt om et lån. Det er vigtigt, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

ÅOP

Overvejer du at optage et lån, skal du altid være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren.

Spargo Finans – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Spargo Finans, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på hjemmesiden. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Spargo Finans bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til at forsøde tilværelsen med. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Lån trods RKI

Det er ikke muligt at optage lån, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor Registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Spargo Finans – Fordele

  • Her kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Har får du frihed til selv at vælge lånets løbetid
  • Her får du frihed til at sætte dit lån på pause
  • Her kan du låne uden sikkerhedsstillelse
  • Her kan du låne med dit NemID
Leave A Reply

Your email address will not be published.