Sådan renser du bedst dine fliser med fliserens

Du har lige fået ny terrasse. Den er blevet belagt med flotte, grå fliser. Den skinner nærmest. Du står og betragter den, og kan nærmest ikke lade være med at smile. Men denne følelse varer ikke ved. Der går til din store irritation ikke mange år, før de tidligere så flotte fliser er blevet dækket til med alger, mos og/eller flisepest. Derfor er terrassen heller ikke så indbydende mere. Men det er faktisk slet ikke umuligt at få fliserne til at skinne igen. Du kan nemlig bruge fliserens!

Med fliserens vil dine fliser komme til at se helt nye ud igen, og det er endda yderst effektivt. Det er tilmed hurtigt klaret, hvorefter dine fliser vil se meget bedre ud. Og efter nogle dage vil dine fliser skinne som nye igen. Med denne behandling vil din terrasse komme til at se lige så indbydende ud som førhen!

Imprægnering af fliser

Når dine fliser er blevet renset, så ville det være nærliggende at tro, at behandlingen af din terrasse er færdig. Sådan kan det godt forholde sig, men hvis du gerne vil have, at resultatet bliver bevaret i endnu længere tid, så kan det på det kraftigste anbefales at lave en fliseimprægnering. Fliseimprægneringen bliver sprøjtet på umiddelbart efter den første del af behandlingen med fliserens. Imprægneringen gør, at fliserne bliver meget mere holdbare end før. Faktisk bliver de endnu mere holdbare, end de er, når de kommer ud fra producenten. Derfor vil der være mange grunde og argumenter for, at give dine fliser en imprægnering efter en rensning.

Sådan anvendes fliserens

Har dine fliser fået flisepest? Så kan du forsøge dig med brugen af fliserens. Sørg først og fremmest for at der ikke kommer børn eller dyr i nærheden. Når du har gjort det, så kan du, hvis du følger disse få trin til punkt og prikke, få dine fliser til at se så gode som nye ud igen:

  1. Gør fliserne som har flisepest våde.
  2. Hæld fliserens udover fliserne.
  3. Skrub med en stiv kost eller børste.
  4. Lad det virke i ca. 30 minutter.
  5. Herefter skylder du fliserne med vand.

Vær opmærksom på, at fliserens først giver det fulde resultat efter noget tid. Hvis du ikke selv vil rode dig ud i at behandle dine fliser og gerne vil have en professionel til at gøre arbejdet for dig, så er dette også en mulighed.