Personlighed på væggen

0

Når det lille motiv tager styringen over det store lærred

Når du kigger på himmelvæggen, bliver du overvældet af det sorte lærred, der dominerer alt, hvad du ser. I stedet bliver du betaget af de små lysende stjerner, der for dem, der kender til stjernetegn, danner motiver med hver sin historie. Det samme gælder, når man står foran en stor væg, hvor der kun hænger en enkelt men stilet tivoli plakater i sort ramme. Det er ikke væggen, der skaber rummet, men derimod plakatens farver samt dets motiv og stil.

Personlighed på væggene

I en familie med forældre og børn, er der højst sandsynligt lige så mange forskellige præferencer omkring, hvad der skal hænge på væggene, som der er navne på postkassen. Vi ser ofte idoler på væggene på børneværelserne. Stuen får farverige plakater med kunst, og kontoret får en plakat med København, Århus eller måske en inspirerende citat plakat. Alt sammen noget, der skaber en spejling i ens personlighed, når man ser på dem.

Når man skifter plakater giver det på samme måde som ventilation bolig et frisk pust til rummet. Der kommer et tyndt lag personlighed op og hænge.

Der er ikke noget, der kan give et rum nyt liv, som noget nyt på væggene

Alle er enige om, at de ikke ønsker det samme på væggene. Men de er også enige i, at det vil være noget rod, hvis alle får deres foretrukne motiv op at hænge på samme væg.

Vi vil gerne se, at det vi kan lide, får lov til at stå fremme. Som identiske stjerner, der tilsammen skaber et motiv. Havde stjernerne ikke været i forskellige farver og størrelser, ville  himmelvæggen ikke have haft den effekt, som den i den grad har.

Vi kan ikke rokere rundt på stjernebillederne, men vi kan rykke rundt på de billeder og plakater, vi hænger på vores vægge. Ved at ændre stil, position og motiv, skaber vi nyt liv i rummet. Ikke en uimponerende bedrift af noget, der er under en millimeter tykt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.