Dildoer hjælper på sundheden – læs her hvorfor

Lad os gøre sundhed sjovt

0

Dildoer hjælper på sundheden – læs her hvorfor

Det kommer nok ikke bag på mange at sex er både sundt og dejligt! Du vidste måske ikke, at sex nedsætter din risiko for både cancer og hjertesygdomme, samtidig med det gør dig i bedre humør samt en lækker ansigtsglød!

Ikke alle har en kæreste, partner eller sexkammerat/bolleven de lige kan krybe hen til, når sexlysten trænger på! Derfor er det også svært at opnå den tilfredsstillelse mange er ude efter! Heldigvis er der en kur i mod dette – den hedder dildoer.

Dildoer er manges foretrukne sexlegetøj, da den er nem at have med i tasken, den kan ligge trygt og skjult i skuffen og endda også under hovedpuden, hvis man foretrækker dette. Så er den altid nem og hurtig at finde frem, når lysten banker på forneden.

Hvordan vælger du så den rigtige dildo?

Du kan sikkert huske første gang du fik et kys? Den samme følelse og oplevelse får du også, når du skal anskaffe dig din første dildo. Dildoverdenen er så stor, og du kan finde dildoer i mange forskellige former og afskygninger. Derfor kan det godt virke meget uoverskueligt at sætte sig ind i hvilken en, du skal anskaffe dig. En rigtig god, anbefalelsesværdig begynderdildo er Amor Stub fra Fun Factory, der er lavet af blød silikone og derfor er lækker at bruge, samtidig med at den kan anskaffes relativt billigt.

Som sagt, kommer dildoer i alle mulige former og afskygninger og materialer, så giv dig altid god tid til at undersøge mulighederne. Et godt tip er at google navnet på den dildo, som du har kig på. Der findes nemlig utallige anmeldelser af rigtig mange dildoer på nettet, der kan give dig en mere realistisk forståelse af, hvad dildoen kan.

Er du mere erfaren indenfor hele dildoverden, så ved du helt sikkert bedst selv, hvad der er godt for dig, men her kan det være en idé at udfordre dig selv lidt og enten opgradere til en større dildo eller til én, der har flere funktioner.

Sort eller farvet?

Dildoer fås i mange forskellige farver, og det er meget individuelt, hvad man er til. Nogle er til den realistisk-udseende dildo med blodårer og et detaljeret hoved, mens andre måske er til en dildo i en pangfarve eller en feminin, lyserød farve.

Andre foretrækker en helt stilren og elegant dildo i en neutral, sort farve. Uanset hvad du er til, kan du være sikker på, at der findes en dildo i din yndlingsfarve!

Gode råd omkring dildoer

Del med veninder – husk at desinficere den

Er I flere veninder der deler dildoer? Dette er ikke unormalt, dog skal det tilføjes, at dildoen kan være fyldt med bakterier fra din veninde, og har en af dine veninder en kønssygdom, er der bestemt smittefare! Husk altid at rense dildoen, inden du giver den videre. Så slipper i ikke kun for en ubehagelig oplevelse, men også for en meget akavet samtale. Ekstra tip: de fleste silikone dildoer kan sagtens komme en tur i opvaskeren 😉

Brug flere steder

Det er helt normalt at bruge dildoen både i anus og vagina! Dog er min klare anbefaling at du ikke først bruger den i anus og efterfølgende i vagina – medmindre du afspritter den først. Risikoen for infektion er nemlig til stede, en sådan infektion er ikke en rar ting at gå rundt med!

Opbevar dem ikke samlet

Er du en af de personer, der ejer flere dildoer? Så er mit råd hertil, opbevar dem ikke sammen, da nogle dildoer nemlig ikke kan tåle at være i samme skuffe pga. materialerne.

Brug Glidecreme

For den bedste oplevelse kan det stærk anbefales at du benytter dig af en god vandbaseret glidecreme! Specielt hvis det er første gang du prøver en dildo!

Husk rengøring!

Husk ALTID at rens din dildo efter brug – renser du den ikke, er det egentlig bare en bakteriebombe, der får lov til at ligge i natbordsskuffen og sprede bakterier!

 

Har du fået lysten til at anskaffe dig din første dildo, eller tilføje flere til din nuværende serie, så kan du se flere dildoer her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.