Besparelser der luner

Få efterisoleret din bolig

0

I huse af ældre dato er der ofte lidt eller slet ingen hulmursisolering, er du så “heldig” at bo i sådan et hus er der penge at spare ved at få isoleret hytten. Den største gevinst får du ved at efterisolere hulmuren.

En hulmursisolering er et nemt indgreb og du behøver ikke foretage dig andet en kontakte et isoleringsfirma. De vil i løbet af en enkelt dag, bore små huller i din ydermur og der puste isoleringsmateriale ind, indtil der er fyldt helt op i hulmuren. Når arbejdet er udført fyldes fugerne igen og du kan faktisk ikke se der har været håndværkere igang.
Loftisolering er en anden form for efterisolering. Loftisolering er typisk papiruld der pustes ind på loftet i et tykt lag der lukker helt tæt og holder godt på varmen fra stueetagen. Loftisolering giver også gode besparelser på varmeregningen og selvfølgelig en lunere beboelse.
Det koster lidt at få efterisoleret, men har du muligheden kommer pengene retur i løbet af 2 til 3 år, afhængig af i hvilken forfatning huset er i i dag. Du kan se lidt om økonomien og om det kan betale sig for dig på Bolius hjemmeside her

Leave A Reply

Your email address will not be published.