Billige sexgynger

0

Denne guide er lavet for at du kan finde en billig sex gynge til dig og din partner.

Du er måske allerede på udkig efter en sexgynge, eller måske ved du ikke engang, hvad det er?

Ikke desto mindre vil du på ovenstående link kunne finde en billig sexgynge. Er du usikker på, hvad en sexgynge er så er det godt du er landet på netop dette indlæg. Læs evt. mere om erotiske produkter på Lovebuddy

Hvad er en sexgynge?

En sexgynge er ofte blot en større eller mindre foranstaltning beregnet til at fungere som ophæng til den ene partner under samleje.

En sexgynge kan både hænges fra loftet. Du kan dog også få hele stativer til din sexgynge, sådan at det mest af alt minder om et gyngestativ fra legepladsen. Fordelen med disse er at de potentielt kan tages ned modsat en skrue og ophæng i loftet. Det kan gå hen og blive en smule pinligt når svigermor spørger ind til, hvorfor i har skruet sådan en foranstaltning i loftet midt i stuen.

Der findes dog en helt tredje type sexgynge (faktisk en fjerde også, men den kommer vi til). Du kan også få en sexgynge der kan ophænges i en dør. Oftest fastsættes den fra den øverste del af karmen på jeres dør.

På den måde kan sexgyngen nemt pakkes væk. Problemet er dog med en sexgynge der ophænges i døren at mobiliteten bliver meget begrænses. En sexgynge i en dør minder mest af alt om en form for harness. På samme måde som den fjerde og sidste type sexgynge: Harness’es.

Hvad er en Harness så? Jo, det er en sele som oftest vil sidde fast på den mandlige partner. Eller den partner, som under samlejet agerer mand. Herefter kan partneren “ophænge” sig selv i selerne og gyngende bevæge sig ud i et fantastisk samleje. En sådan harness/sele er på sin vis altså ikke en sexgynge, men mere en en række seler. Det går dog oftest under sex gynge kategorien.

Sluttelig kommentar: Overvejer du at få en gynge er der et par sikkerhedsforanstaltninger du bør gøre dig. Først og fremmest skal du sikre dig at dit ophæng sidder ordentligt fast. Såfremt du har købt en sexgynge til din dør kan det være en god idé at ligge stof under, så døren ikke beskadiges.

Leave A Reply

Your email address will not be published.