Hvordan finder man den bedste tyverialarm?

Markedet for tyverialarmer kan være en jungle at finde rundt i og priserne for netop den tyverialarm, du er på udkig efter, kan være uigennemskuelige og høje. Her følger et par råd til, hvordan du finder din næste tyverialarm og vælger det rette selskab.

 

Hvad er dit behov?

Find først og fremmest ud af, hvad dit behov er i en alarm. Du vil måske gerne kunne tilkoble en røgalarm, videokamera eller udendørs sirene på dit system, og du vil gerne have besked, når alarmen går i hjemmet.

Forhør de forskellige selskaber om hvilken tyverialarm, de kan tilbyde dig, og måske kan du blive klogere på dit endelige valg.  Flere alarmselskaber tilbyder alarmer med smart home funktioner, så du eksempelvis kan tænde og slukke for elektronikken i dit hjem, selvom du ikke er hjemme.

Spørg også dig selv, om du vil have en professionel kontrolcentral og vagt, eller om du foretrækker nabohjælp. Bor du eksempelvis i et område, hvor venner, familie eller naboer hurtigere ville kunne træde til end en vagt, så er nabohjælpen en oplagt mulighed.

Det vigtige er, at alarmselskabet er fleksibel i forhold til dine ønsker, og at du altid kan ændre din alarmpakke, så den er opbygget præcist som du vil.

 

Sammenlign alarmselskaber

Når du har fundet frem til dine endelige krav, kan du med fordel lave en samlet liste, hvor du sammenligner alarmselskabernes tilbud med deres priser.

Vær samtidig opmærksom på, at selvom nogle alarmselskaber tilbyder alarm med vagt til 0 kr. i oprettelse, så kan du komme til at betale for afmontering af tyverialarmen den dag, hvor du beslutter dig for at opsige alarmen. Sammensæt derfor alle månedlige betalinger, oprettelser og skjulte gebyrer i en samlet oversigt.

 

Forhør din forsikring

Flere alarmselskaber har også indgået samarbejdsaftaler med forsikringsselskaber, så kunden kan opnå fordele på forsikringen. Forsikringsselskabet vil nemlig altid være interesseret i, at undgå indbrud i kundens hjem, så de slipper for at betale erstatninger.

Et eksempel på et forsikringsselskab, som har indgået en aftale med et alarmselskab er Alka, hvor du ikke skal betale selvrisiko på din indbo- og husforsikring, når du har en alarm installeret.