MINDSHIFT brænder for at hjælpe jobcentre og få ledige i job

               VI HJÆLPER LEDIGE I JOB

MINDSHIFT ER SPECIALIST I SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER,DER BYGGER BRO MELLEM

JOBCENTRE, VIRKSOMHEDER OG KANDIDATER.

MINDSHIFT er anden aktør der leverer kvalitet fremfor kvantitet i service til jobcentre, virksomheder og ledige.Kender du ledige i forskellige kategorier kan du blot henvise til MINDSHIFT i dit jobcenter således at dialogen om samarbejde kan sættes igang eller alternativt kan du kontakte os i MINDSHIFT og vi hjælper dig videre til jobcentret i dit område.

Vi hjælper ledige kontanthjælpsmodtagere i job-http://mindshift.dk/jobforlob-for-jobsogende/

 

Vi hjælper ledige flygtninge i job

 

Vi hjælper ledige akademikere i job 

Hvad kan MINDSHIFT gøre for jer som jobcenter?

MINDSHIFT har en stor jobværktøjskasse, som indeholder en række af løsninger – alle med det samme formål: At bygge bro mellem jobsøgende og arbejdsmarkedet. Vi er af den klare overbevisning, at vejene til beskæftigelse er utallige: Traditionel jobsøgning, virksomhedspraktik, løntilskud, vikaransættelse, networking, opkvalificering gennem AMU-kurser, IGU-forløb, uopfordret jobsøgning, LinkedIn-aktivitet… Listen er lang og vi sætter en ære i at finde den rette løsning til jeres borger.

 

                  VI REKRUTTERER ARBEJDSKRAFT FOR VIRKSOMHEDER

Er du en virksomhed og mangler du relevant arbejdskraft, og har du ikke tid, ressourcer, HR afdeling?

Så kan vi rekruttere arbejdskraft for dig.

Vi kan både tilbyde hele pakken med rekruttering men også være fleksibel således at du som virksomhed udvælger hvilke elementer i rekrutteringen vi hjælper dig med.

Vi er certificeret bruger af testværktøjet- People Tools for at afdække personprofiltyper, styrker og svagheder, samarbejdsprofil, lederprofil, medarbejderprofil.

                      Hvad kan MINDSHIFT gøre for jer som virksomhed?

I MINDSHIFT har vi en bred sammensætning af jobkandidater, der står klar til at bidrage med kompetencer til jeres virksomhed.

Mulighederne for at få del i vores kandidaters ressourcer er mange. MINDSHIFT tilbyder traditionelle virksomhedspraktikforløb samt løntilskudsansættelser.

Derudover etablerer vi IGU-aftaler – Integrationsgrunduddannelsesforløb -, der gør det muligt for jer at få jeres kandidat i et toårigt praktikforløb. Som noget særligt ved IGU-aftalen modtager I som virksomhed en bonus på 20.000 kroner, når jeres kandidat har været hos jer de første seks måneder. Ved forløbets afslutning modtager I atter 20.000 kroner i bonus og I har muligheden for at ansætte jeres praktikant i en fast stilling.

MINDSHIFT står for hele rekrutteringsprocessen – lige fra udvælgelse af den bedst kvalificerede kandidat til kontraktudformning. Vi kender vores kandidaters styrker og formår at matche dem med jeres behov. Vi følger jeres kandidat tæt og sørger for, at forløbet kører optimalt.

Vi glæder os allerede til dit besøg på vores hjemmeside, facebook og på linkedIN.

Kontakt os gerne på tlf: 30586644 og hør nærmere eller tjek vores hjemmeside

De bedste hilsener

Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

MIndshift.dk