4 tips: Sådan får du solgt din bil hurtigt online

Tip 1: Gør bilen rent!

Det kan virkeligt betale sig at give bilen en ordentlig omgang rengøring inden man sætter den til salg. Hvis du skal sælge bilen online, er det et kæmpe plus med en ren, skinnende bil på billederne. Det øger desuden chancerne markant, hvis en potentiel køber dukker op og skal tjekke bilen ud. En mudret bil med McDonalds-skrald indvendig er bare ikke sagen.

Tip 2: Tag nogle gode billeder

Du øger chancen for at sælge din bil markant, hvis du bruger lidt ekstra tid på at få taget nogle rigtig gode billeder af bilen. Gerne fra forskellige vinkler, indefra og udefra – også gerne motor, fælge m.m. En masse gode fotos får din bil til at stikke ud og giver dig den bedste mulighed for et salg.

Tip 3: Sæt bilen til salg det rigtige sted

Der er mange forskellige muligheder, hvis du vil sælge din bil online. Bilbasen, BilGalleri o.s.v. På BilHandel.dk er det gratis at oprette annoncer og der er gode muligheder for at få solgt bilen hurtigt.

Tip 4: Sæt en realistisk pris

Tjek markedet grundigt ud inden du prissætter bilen. Se hvad lignende biler sælges til hos forhandlere og private og få et indtryk af, hvad der er en fair og realistisk pris. Nogle bilmærker holder prisen bedre end andre, så det kræver lidt research at finde den helt rigtige pris.