Sådan optager du et mikrolån på internettet

0

Det er blevet vældigt populært at optage mikrolån på internettet. Mikrolån er blot et forbrugslån, hvor du ikke stiller sikkerhed. Endvidere kan du med et mikrolån kun låne fra 500 kroner til 10.000 kroner, men til gengæld bestemmer du selv, hvad du bruger lånet på. Derfor kan du selv bestemme, om du vil købe nyt tøj eller købe en ny ferie. Med den nye kviklånslov er det blevet svære at optage et mikrolån, fordi mange mikrolån indgår under definitionen for værende et kviklån. Skal du optage et mikrolån hurtigt, skal du derfor angive en løbetid, der varer længere end 3 måneder. Dermed undgår du, at dit mikrolån falder under den juridiske definition på et kviklån og derfor skal vente 48 timer, før du kan optage mikrolånet.

Låneprocessen

Vi vi her gennemgå, hvordan låneprocessen fungerer:

  1. Du finder først og fremmest et pengeinstitut, som tilbyder mikrolån på internettet.
  2. Når du har valgt dit foretrukne pengeinstitut, skal du lave og sende din låneansøgning på pengeinstituttets hjemmeside.
  3. Når denne er sendt, skal du blot afvente svar.
  4. Bliver din ansøgning godkendt, vil lånebeløbet blive overført til din bankkonto hurtigst muligt, når du har underskrevet låneaftalen med dit digitale NemID.

Kan du optage et mikrolån på trods af RKI?

Der er rigtigt mange, som forsøger at optage et mikrolån forgæves. Der er ikke ret mange pengeinstitutter, der låner penge ud til dårlige betalere. Det er simpelthen ikke risikoen værd, set fra pengeinstituttets side. Derfor skal du ikke gøre dig forhåbninger om et mikrolån, såfremt du er registreret i Ribers Kredit Information. Hvis du er registreret i RIbers Kredit Information, bør du fokusere mere på, hvordan du kommer ud af din nuværende gældssituation, fremfor at optage mere gæld. Hvis du optager mere gæld på nuværende tidspunkt, risikerer du, at du gældsætter dig for resten af dit liv. Det er du naturligvis ikke interesseret i.

Gratis mikrolån

Der er faktisk en række af pengeinstitutter, som tilbyder gratis mikrolån. Det er eksempelvis Vivus, Trustbuddy og Kvikautomaten. Du kan eksempelvis låne 4.000 kroner gratis i 30 dage første gang, at du optager et lån hos Vivus. Du kan låne 5.000 kroner gratis i 14 dage hos Trustbuddy eller du kan låne 3.000 kroner gratis i 30 dage hos Kvikautomaten. Der er dog én vigtig regel: Du skal altid betale dit lån tilbage til tiden. Gør du ikke det, vil der komme renter og gebyrer på lånet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.