Vælg den rigtige minilæsser


​En minilæsser er i dag blevet en uundværlig del af en moderne maskinpark. En minilæsser kan nemlig anvendes til rigtig mange forskellige formål, samtidig med at de ikke fylder nærmeget som gravemaskiner og andre store maskiner. En minilæsser er ofte billigere at anskaffe, sammenlignet med støre maskiner – dog kan det i mange tilfælde koste flere 100.000 tusinde kroner at anskaffe en minilæsser og derfor er det en god ide at tænke sig om, inden man svinger dankortet og anskaffer sig en ny minilæsser.

​Få rådgivning fra eksperter

At finde den helt rigtige minilæsser, som passer helt præcist til ens egne behov kan være meget vanskeligt. Derfor er flere og flere forhandlere begyndt at rådgive deres kunder, inden de anskaffer sig en ny minilæsser. Eksempelvis er det ikke sikkert at det lille hobbylandbrug har brug for den helt store og funktionsrige maskine, men i stedet kan nøjes med en mindre og billigere minilæsser. Dette er dog ikke sikkert at hobbylandmanden er bevidst om dette og derfor risikerer han at bruge tid og ressourcer, på at undersøge forskellige ting om minnilæssere, som er unødvendigt store og dyre. I stedet kan få rådgivning af en ekspert, som kan henvise ham til en minilæsser, som passer lige præcis til hans behov.

​Minilæsser fra Løwener

​En af de virksomheder, som har eksperter som kan være behjælpelig med eksempelvis køb af ny minilæsser er virksomheden LøwenerLøwener har siden 1889 forhandlet tekniske produkter, maskiner og løsninger til industrien, entreprenører, auto- og transportbranchen samt den offentlige sektor. Hos Løwener sidder der i dag omkring 65 eksperter, som har specialiseret sig i at rådgive privatpersoner og virksomheder inden, under og efter køb af tekniske produkter, maskiner og løsninger. Eksempelivs har Løwener ansat 5 eksperter, som er eksperter indenfor minilæssere og dagligt rådgiver omkring køb af nye og brugte minilæssere.

Ny eller brugt minilæsser

Disse eksperter kan også rådgive omkring det er bedst at anskaffe sig en ny eller en brugt minilæsser. En ny minilæsser er mere driftssikker end en brugt, men koster selvfølgelig noget mere at anskaffe. Derfor kan en ny minlæsser i nogle tilfælde være det bedste valgt, mens en brugt minilæsser i andre tilfælde er det bedste valg.

​​Dette og andre eventuelle overvejelser i forbindelse med køb af minilæsser, kan man derfor med fordelhjælp til fra en ekspertnår man skal vælge i blandt et stort udvalg af forskellige minilæssere, kan man nemlig ligeså godt vælge rigtigt først.