Bliv smertefri ved hjælp af smerteplaster

0

Lider du af smerter i led og muskler? Mange danskere lider af smerter i eksempelvis ryg, nakke, skuldre, lænd, knæ, albuer eller ankler. Smerterne nedsætter i varierende grad livskvaliteten og kan gøre selv simple hverdagsopgaver til en pinsel. Ofte kan smerterne holdes nede ved hjælp af diverse medikamenter. Desværre er brugen af medicin dog forbundet med en lang række bivirkninger. Oplever du bivirkninger ved indtagelse af medicin, eller er du blot på udkig efter et naturligere alternativ, så er smerteplastre måske noget for dig.

I dag er der udviklet smerteplastre, der ved hjælp af infrarøde bølger eliminerer smerte. Kroppen både modtager og udsender infrarøde bølger, og det er disse infrarøde bølger, der afhjælper smerterne. De smerteplastre, der virker ved hjælp af infrarøde bølger, virker som et spejl, når kroppen udsender infrarøde bølger. Konstruktionen af smerteplastrene gør, at bølgerne reflekteres, og dette har en række positive indvirkninger på kroppen.

Smerteplastrene, der benytter sig af infrarødmekanismen, består af en række forskellige sten, jordarter og krystaller, der opvarmes til hele 1637 grader for herefter at blive nedkølet igen og indarbejdet i plastret. Blandingen gør det muligt at kaste de infrarøde bølger, som kroppen udsender, tilbage ind i kroppen. De infrarøde bølger trænger op til 7 cm. ind i kroppen. Herved udrenses de ophobede affaldsstoffer (der som fagterm kendes som toksiner) og blodcirkulationen øges.

Herudover kan nævnes, at plastret ved hjælp af de infrarøde bølger opvarmer og eliminerer fedt, reducerer mængden af syre i kroppen, forbedrer muskelfunktionen og forbedrer søvnkvaliteten. Blandt andet som følge heraf vil plastret afhjælpe den smerte, der hidtil har plaget området, hvor plasteret placeres. Det er individuelt fra person til person, hvornår man vil opleve et positivt resultat ved brugen af smerteplastre. Mens nogle mærker en positiv virkning i løbet af få minutter, vil den positive virkning for andre lade vente på sig i længere tid end et døgn.

Der er utallige eksempler på, at smerteplastre rent faktisk virker, og modsat forskellige medicinbaserede hjælpemidler er der ved brug af smerteplastre ingen bivirkninger. Nogle vil dog opleve en ”helbredelseskrise” ved brugen af plastrene. Det er en helt naturlig proces, der skyldes at kroppen er ved at eliminere affaldsstofferne i kroppen. Opleves en sådan ”helbredelseskrise” anbefales det, at behandlingen forsættes, evt. med en kort afbrydelse, hvis smerterne er meget stærke. Til de, der eventuelt måtte sidde tilbage med en skepsis for så vidt angår de forskellige sten, jordarter og krystaller, som er inkorporerede i plastrene, kan det oplyses, at intet fra plastrene trænger ind i kroppen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.