Bliv klogere på apps

Apps til smartphones bliver fortsat mere og mere benyttet. Derfor kan det være en god ide at vide noget om disse apps. Til dette findes der to forskellige hjemmesider, som har til formål at oplyse om apps. Nedenunder er tre eksempler på hjemmesider med info om apps. Den første beskriver det helt enkle og gængse spørgsmål, den anden indeholder mere teknisk info og den tredje er en blog om app nyheder.

App Wiki

På siden www.appwiki.dk kan du finde svar på spørgsmål inden for appens verden. Her svares på de mest relevante og efterspurgte spørgsmål og giver en god forklaring. På Appwiki kan man blandt andet finde svar på: Hvad koster en app? Hvad er en app? Hvad er App Store? Og mange andre spørgsmål.

App hosting

App Hosting er en online blog, som indeholder forskellige blogindlæg omhandlende hosting og optimering af apps. De forskellige indlæg beskriver blandt andet, hvordan Google Firebase kan bruges til at hoste en app. Derudover kommer bloggen også med alternativer til Firebase som hosting-service.

Blogbattle

Tjenesten blogbattle.dk indeholder en oversigt over forskellige blogs og i øjeblikket er den bedst anmeldte blog om apps Makeables blog.