3 tegn på at du mangler plads til dine behov

0

Lever du et liv, hvor der er plads til dine følelsesmæssige behov og grænser? Eller føler du, at du er nødt til at pakke dine ægte, personlige følelsesmæssige behov langt væk for at komme igennem din hverdag?

Hvis du skal have et liv, der er frugtbart for dig, skal der være plads til dine følelsesmæssige behov som f.eks. tid til dig selv, samvær med din familie og venner, bekræftelse, forståelse og omsorg.

Her får du 3 tegn på at der ikke er plads til dine behov

3 tegn på at du ikke har plads til dine følelsesmæssige behov

Du mangler mening i hverdagen

Hvis der ikke er plads til dine behov, så risikerer du at blive drænet for energi og miste følelsen af, at du lever et meningsfuldt liv. Du kan komme til at sidde tilbage med følelsen af, at du ikke lever for dig selv, men lever for noget andet – f.eks. dit arbejde, din familie, din økonomi eller lignende. Er det noget du kan genkende, kan du få konkret hjælp hos en terapeut København.

Du føler dig drænet for energi

Hvis du ikke får dækket dine grundlæggende menneskelige behov i din hverdag, kan du opleve at du mangler energi, og ikke engang føler rigtigt glæde ved at gøre nogle af de ting, som du tidligere er blevet fyldt op af. Pludselig kan familien føles som en pligtopgave og din partners behov for nærvær og samliv føles måske krævende for dig. Er det noget du oplever, kan du overveje en sexolog København.

Du har en kort lunte

Pakker du dine behov væk, kan du opleve det ved at du måske lettere bliver irriteret, mangler rummelighed eller kommer til at snerre eller bide hovedet af mennesker omkring dig. Det kan risikere at gå ud over forholdet til både venner, kollegaer, venner, familie og dit parforhold. Du kan komme til at opleve, at der hurtigt opstår konflikter, misforståelser og konfrontationer omkring dig, fordi du mangler dit grundlæggende menneskelige overskud. Hvis du har konflikter og kommunikationsproblemer i dit parforhold, kan du have gavn af parterapeut København.

 

Savner du inspiration til et mere levende samliv med din kæreste, kan du finde inspiration i denne artikel fra Gratisnyheder.dk: Forkæl din kæreste

Leave A Reply

Your email address will not be published.