3 Gode Grunde Til At Bruge Grøntsagspulver

0

Grøntsagspulver er et kosttilskud der er solgt i en pulveriseret form i bøtte eller pose. Det har faktisk en grøn farve og bliver lavet af sunde grønne kilder.

Grøntsagspulver er normalt lavet fra et miks af lucerne, alger, byg, frugt, urter, probiotiske fødevarer, tang, spinat, kål og andre grøntsager, og hvede. De inkluderede ingredienser kan give en sund måde at tilføje flere vitaminer og næringsstoffer til din kostplan.

Her er 3 gode grunde til at bruge grøntsagspulver til at supplere din kost og træningsplan.

1. Grøntsagspulver er en fantastisk kilde til antioxidanter

Planter der er naturligt grønne, er fulde af antioxidanter, som vil bekæmpe frie radikaler i kroppen. De frie radikaler er de fremmede forbindelser der trænger ind i din krop og kan få sunde celler til at blive til kræftceller.

Du kan selvfølgelig øge dit indtag af frugt eller grøntsager, men disse antioxidanter er kondenserede i grøntsagspulveret, hvilket gør indtagelsen meget nemmere og hurtigere. Det kan være svært at få fordelene fra den store mængde frugt og grønt der skulle indtages, i sammenligning med de der blev brugt til at lave grøntsagspulveret.

Enhver ingrediens i grøntsagspulveret er blevet tilføjet til at give de maksimale helbredsfordele, så du ikke behøver at indtage hver enkelt af disse ingredienser i frisk form, medmindre du har lyst.

2. Grøntsagspulver reducerer naturligt risikoen for alvorlige sygdomme.

Mange grønne grøntsager har et højt indhold af peptider. En peptid er to eller flere aminosyrer der er linket sammen i en kæde. Disse peptider er kendt for at give antihypertensive egenskaber til kroppen. Hvis du øger din indtagelse gennem grøntsagspulver, skaber du et ekstra lag af beskyttelse imod at udvikle forhøjet blodtryk eller have et slagtilfælde.

Det menes også at jævnlig indtagelse af grøntsager kan beskytte mænd imod udviklingen af prostatakræft. Spirulina, eller grønne alger, indeholder også en høj koncentration af protein, meget lig spinat, og har også antioxidanter og 9 essentielle aminosyrer.

Andre ingredienser, såsom chlorella, kan hjælpe med at reducere fedt og blodsukkerniveauer, og er også især fordelagtig for folk med hjerteproblemer og diabetes type 2.

Grøntsagspulver indeholder antiinflammatoriske egenskaber.

Grøntsagspulver er en sund kilde til omega-3 fedtsyrer, der findes i grønt, f.eks. spinat. Omega-3 fedtsyrer er ansvarlige for at give antiinflammatoriske fordele til kroppen. Dette er hjælpsomt for folk der træner meget og måske lider af smerter eller skader. Disse fedtsyrer vil hjælpe med at reducere inflammation i kroppen og hjælpe helingsprocessen.

Afhængig af hvilket mærke grøntsagspulver du køber, kan der være talrige ingredienser i det som giver fordelagtige antiinflammatoriske egenskaber.

Det er simpelt at indtage grøntsagspulver. Alt hvad du skal gøre er at mikse det med dit vand, mælk, eller juice, og drikke det. Det er hurtigt og nemt at indtage, og kræver kun to teskefulde per dag.  Du kan også finde grøntsagspulver i stort set alle supermarkeder eller helsebutikker i dag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.