3 smarte gadgets til bilen

0

Vi danskere bruger rigtig meget tid i bilen hver dag, da bilen er et transport til og fra arbejde for de fleste danskere. Hvorfor ikke optimere din tid i bilen med disse smarte gadgets til bilen.

Mobilholder til bilen

gadgets til bilen

Rigtig mange danskere bruger GPS eller ruteplanlægning i telefonen til at finde rundt med, når de kører i bil. I dette tilfælde er det oplagt at bruge en mobilholder til bilen, så man får et godt overblik af kortet på mobilen, når man kører rundt. En mobilholder holder mobilen fastspændt, så du ikke holder og bruger mobilen i hånden. Det er nemlig strafbart at bruge mobilen, når du kører.

Sørg for at planlægge din rute på telefonen og fastspænd mobilen i mobilholderen inden du begynder at køre. Hvis du skal ændre noget på telefonen når du kører fra A til B, så sørg for at holde ind til siden på fx en rasteplads, så du ikke bruger telefonen mens du kører på vejen.

En mobilholder er en af de mest populære gadgets til bilen.

USB Oplader til bilen

Stort set alle danskere har en smartphone, som skal lades op fra tid til anden. Her kan du med fordel lade mobilen op i bilen med en USB Oplader til bilen. Den fungerer som en opdater, som du kan sætte cigaretstikket (lightning forbindelsen) i bilen. Så har du en mobil oplader i bilen, da du kan sætte USB stikket direkte deri. Der findes rigtig mange USB Opladere på markedet, som passer til de forskellige typer af telefoner/smartphones.

Med en USB Oplader til bilen kan du altid oplade din mobil, og det er fx rigtig smart de dage du glemmer at oplade mobilen. Det fx være at du er rigtig travl en morgen, og glemmer at få mobilopladeren med på arbejde. Her er det fx rigtig godt at kunne oplade mobilen i bilen, så du har strøm på mobilen til resten af dagen. Der er også mange danskere som tilbringer mange timer på vejen hver dag. Der kan fx være langt til arbejde eller arbejde hvor bilkørsel fylder meget. Her er det også godt at have en mobil oplader til bilen.

En USB oplader er en af de gadgets til bilen, som sørger for at du aldrig løber tør for strøm.

Kamera til bilen

Der er flere og flere danskere, som begynder at installere kamera direkte i bilen. Dette kamera filmer mens du kører. Det kan være en stor hjælp, hvis du ikke dag kommer ud for et trafikuheld eller får en skader på bilen. Så kan du dokumentere hvad der er sket med film.

Man kommer også af og til ud for sjove oplevelser, når man kører i bil. Det kan fx være at du kører forbi noget i vejkanten, som kunne være sjovt at have på film. Fx en stor flok rådyr hvis du tit kører ude på landet. Det kan også være du ser en rigtig fed sportsvogn komme kørende forbi. Det kan du se på film igen, hvis du har en kamera monteret i bilen.

Optag din kørsel med et kamera til bilen. En gadget til bilen som sørger for du altid kan dokumentere din kørsel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.