Designers Smart Optique ApS

0

Briller kan sammenlignes med en kæreste – man skal matche og tilbyde hinanden den styrke der er brug for. Designers Smart Optique er en brillebutik i Køge, hvor vi er stolte af at have branchens bedste udvalg og frem for alt, pris.

Der er et væld af optikere i og omkring Køge i Østsjælland, men hos os finder du priser der er tæt på 50% billigere end konkurrenternes. Vores sortiment omfatter bl.a. glas, brillestel og linser. Da Designers Smart Optiques ejer Michael Kresnik har arbejdet i glasindustrien størstedelen af sit liv, benytter vi kun glas af højeste kvalitet.

Er du kunde hos Designers Smart Optique får du flere goder, blandt andet antistatiske og fedtafvisende glas, rentefri fradragsordning og 50% på premium glaskvalitet.

Trænger du til nye linser, er Designers Smart Optique det oplagte valg. Vores uddannede medarbejdere påtager sig hellere end gerne at udarbejde den rette løsning til dit synsbehov.

Designers Smart Optique holder til i Køge, nærmere bestemt på Vestergade 9, men pga. vores gode ry servicerer vi kunder fra hele Danmark. Har du spørgsmål til vores tilbud, kan du til hver en tid tage kontakt til os over telefon 56 65 77 02 eller på vores mail info@ds-optique.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig mod et bedre syn – og look!

Designers Smart Optique ApS
Vestergade 9
56 65 77 02
Køge, 4600

Leave A Reply

Your email address will not be published.