Bestil en uforpligtende husvurdering hos din lokale mægler

0

En husvurdering er et must, hvis man som boligejer har et ønske om at få sin bolig solgt. Når man får udarbejdet en salgsvurdering af en mægler, vil man få tegnet et realistisk billede af, hvor høj værdien af ens bolig er, hvilket naturligvis er en nødvendighed, hvis man som sælger ønsker at få sin ejendom solgt.

Når der skal foretages en ejendomsvurdering af en ejendomsmægler, vil der være en række helt konkrete ting, som mægler vil tage med i sine overvejelser, hvilket i særlig grad vedrører standen på boligen. Din boligs stand har afgørende betydning for din husvurdering En god tommelfingerregel i forbindelse med vurdering af ejendom er, at standen på din bolig er en af de ting, der har den mest afgørende betydning for, hvad din bolig er værd.

Har du en totalrenoveret ejendom med nyt tag, nye vinduer, nyrenoveret køkken og bad m.m. – ja så er der bestemt god mulighed for, at du vil få en fornuftig vurdering af prisen på din bolig, udtaler gr-bolig.dk.

Hvis din bolig er af ældre dato

Er den bolig derimod af ældre dato og rummer en række væsentlige fejl og mangler, er der bestemt ingen tvivl om, at dette kan medføre en betydelig lavere vurdering af prisen på din bolig, hvorfor dette bestemt er noget, der er vigtigt at få gjort sig nogle overvejelser omkring i forbindelse med, at man skal have sin bolig solgt.

uforpligtende husvurderingNetop af denne årsag vælger en del boligejere at se lidt nærmere på muligheden for at få udført en række væsentlige renoveringer, inden man gennemfører den pågældende handel, således man som sælger har mulighed for at få en bedre vurdering af sin bolig ved eksempelvis at lægge nyt gulv, male huset eller få skiftet vinduer. Det generelle marked har meget at sige Markedet indenfor boliger svinger naturligvis ligesom alt andet, og det gør derfor det generelle marked til en meget væsentlig faktor for, hvad du har mulighed for at få for din bolig.

Salg af bolig i gode tider

Såfremt du vælger at sælge din bolig i ”gode tider”, vil du som oftest kunne regne med, at du kan få væsentligt mere for boligen, end hvis du valgte at sælge boligen på et af de tidspunkter, hvor boliger generelt set ikke er særlig dyre at købe. Få lavet din salgsvurdering af en erfaren mægler med lokalt kendskab Når der skal foretages en vurdering af værdien af din bolig, er det bestemt ikke uden betydning hvilken mægler, som du får til at foretage vurderingen af din bolig. Hvor højt eller lavt en bolig vil blive vurderet vil nemlig i mange tilfælde kunne afhænge af flere forskellige faktorer, og der kan naturligvis være forskel på, hvor høj eller lavt ejendomsmæglere i Danmark vægter disse faktorer.

Derfor er det bestemt en rigtig god idé, at du sørger for at tage fat på et par forskellige danske ejendomsmæglere, der har lokalt kendskab, så du kan få deres vurdering af, hvor meget eller lidt din bolig er værd.

Ved at få et par forskellige mæglere til at lave en vurdering af værdien på din bolig, vil du have mulighed for at få en realistisk vurdering fra flere forskellige fagfolk, der uafhængigt af hinanden kan komme med deres bud på, hvor meget din bolig vil kunne sælges for.

Leave A Reply

Your email address will not be published.