DAN-doors A/S – professionel leverandør af ståldøre

0

DAN-doors A/S er en fleksibel dørproducent, som fremstiller kundespecifikke adgangsløsninger til private såvel som erhverv. Siden vores grundlæggelse i 1983 har vi været kendt for vores omfattende kompetencer inden for vores felt.

Vores ydelser omfatter bl.a. kvalificeret rådgivning, specialfremstilling, installation og drift- og vedligehold af alle vores produkter, altså skydedøre, hængslede døre, rulleporte, svingdøre, brandgardiner og thermoporte. Alle vores løsninger er intelligente og energibesparende.

Vi servicerer en bred vifte af erhverv, som fx byggeri-, slagtereri- og medicinalindustrien. Vores medarbejdere har stor erfaring og know-how og mange kan fejre både 10- og 20 års jubilæum, hvilket er din sikkerhed for den mest kompetente service.

DAN-doors har hovedkontor på Industrivej 19, 8660 Skanderborg. Har du brug for mere information om vores produkter, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 87 93 87 00, på mail dd@dan-doors.dk eller via den kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg
87 93 87 00

Leave A Reply

Your email address will not be published.