Køb en varmepumpe og spar penge!

0

Varmepumpe

En varmepumpe er en rigtig god investering hvis du ønsker og sparer strøm. Den kan spare op til 3/4 dele af den strøm du bruger i dag. Vi anbefaler og vælge en varmepumpe med en høj scoopværdi og et lavt lydniveau. Hvis du vælger en pumpe med disse to ting, så du sikret en god fremtid med dit nye anlæg. Der er mange firmaer der sælger, monterer og servicerer varmepumper. Men jeg kan især anbefale et der ligger i 8700 Horsens. Det hedder Heatnow.dk – De yder en virkelige god service samt udføre en flot montering. Prisen er også rigtig fornuftig: 3250kr for en standard montering, hvilket må siges og være i den lave ende. Jeg har gennemsøgt markedet inden bestillingen ved Heatnow.dk og fundet ud af at prisen ligger mellem 3000-5000kr for en montering. Heatnow.dk giver 5 års garanti på anlægget så længe serviceeftersyn overholdes. Det en god garanti og have i ryggen hvis der en dag skulle opstå fejl på anlægget.

Hvilken model skal jeg vælge? 

Det er vigtig og vælge den model der passer bedst til netop dit hus, Heatnow.dk sælger 6 forskellige mærker. Her kan B.la nævnes:

Panasonic, Toshiba, Samsung, Heatsave, Mitsubishi og Fujitsu. Alle modeller har hver deres force og kvaliteter. Vi anbefaler og snakke med en af deres sælgere/rådgivere inden bestilling, så du er sikret dig den bedste model til dit hus. Det nyeste anlæg på markedet er modellen: Panasonic Nz9ske varmepumpen som er et virkelig kvalitet anlæg. Denne varmepumpe passer perfekt til sommerhuset såvel som til helårsboligen. Lydniveauet er helt nede på 19db og scoopværdien er i den høje ende (4,6). Modellen har tilmed den eftertragtet 8/10 grader funktion, som er meget efterspurgt i kolonihaver og sommerhuse.

Montering

Heatnow.dk som jeg har bestilt ved montere i hele landet inkl. Øer. Så lige meget hvor du bor er du sikret og kunne få dit nye anlæg monteret. Vi anbefaler og bestille tid i god tid, da der i højsæson om vinteren kan være 2-3 ugers ventetid på montering.

Prisen for en montering beløber sig i 3250,- inkl. Kørsel. Du kan få håndværkerfradrag på denne pris!

Leave A Reply

Your email address will not be published.