Gør dit kontor mere indbydende

0

Som virksomhedsejer kan man godt nogle gange glemme de praktiske ting som at gøre sit kontor pænt i stand, når der kommer gæster, samt bare generelt at sørge for at omgivelserne er motiverende for medarbejderne. Det er utrolig vigtigt, at der er gode og inspirerende arbejdsforhold, hvis man vil holde på de gode medarbejdere. Men hvad kan man for eksempel gøre som virksomhedsejer? Det kan du få nogle råd til i denne artikel.

Mal noget spændende må væggene

Væggene udgør en stor del af rummet, og derfor kan man udnytte dette til at male noget inspirerende, sjovt eller flot. Det kunne være nogle motiverende citater, et flot landskab eller måske en sjov figur. Er man ikke selv den skarpeste til at male, så er det en god idé at få en professionel maler ud. Er din virksomhed for eksempel lokaliseret i Aalborg, så kan det være en god idé at indhente flere tilbud på maler i Aalborg.

Forskellige aktiviteter

Sørg for at have forskellige aktiviteter, som dine medarbejdere kan hygge sig med i pauserne fra arbejdet. Det er både godt for motivation, glæden og så skaber det også noget sammenhold. Der er mange muligheder, og nogle af dem kunne eksempelvis være bordtennis, bordfodbold, stangtennis og så videre. Prøv at se, om du ikke kan finde en aktivitet, hvor man kan få rørt sig, da det øger produktiviteten og lykkeniveauet.

Gruppearbejdspladser

Det er godt at arbejde i teams, og det er anbefalelsesværdigt at lave forskellige hjørner, hvor man medarbejderne kan sidde og arbejde. Det kan være lidt alternative positioner som en hængekøje, eller ganske almindelige sofaer og borde. Det er godt at få lidt afveksling og luftforandring, hvis man sidder ved et kontor det meste af dagen. Man kan også lave nogle arbejdspladser uden for, hvor man kan sidde uforstyrret, hvis vejret er godt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.