FairKredit – Boligfinansiering uden om bankerne

0

Alle har ret til et fordelagtigt lån, men det er ikke altid så simpelt som det lyder. Af denne grund tilbyder vi hos Fairkredit sikker boligfinansiering uafhængigt af din bank. Vores formål er at skaffe vores klienter det bedste boliglån på markedet.

Holdet bag Fairkredit drives af en samling veluddannede, unge danskere med ekspertise inden for regnskab og finansiering. Det der binder os sammen er at vi alle ønsker at skabe bedre forudsætninger for at låne penge til boligkøb i København og resten af landet.

Vi hos Fairkredit har den rette erfaring og viden til at sætte os ind i din økonomi, hvilket gør at vi kan finde lånet, der opfylder dine ønsker.

Det eneste du skal gøre er at udfylde Fairkredits låneberegner og så får du et tilbud på det lån, der passer bedst til dig. Processen består af 5 enkle steps og du finder ingen skjulte udgifter eller forpligtelser.

Fairkredit gør køb af bolig mere enkelt for køberne, særligt dem der skal investere for første gang. Ønsker du mere information om vores virksomhed, så ring til os på telefon 70 27 27 26. Vi holder åbent mellem 10:00 og 17:00 mandag til fredag. Vi har adresse på Frederiksberg, nærmere bestemt Porcelænshaven 26, 2. sal. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lånet, der opfylder dine ønsker. ”

FairKredit
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg
70 27 27 26

Leave A Reply

Your email address will not be published.