Oral B er ikke kun en tandbørste

0

Vi kender alle den daglige drift med at holde vores tænder ved lige. Børster tænder som aldrig før grundet vores øget konsumering af syreindholdene produkter, om Cola. Men hvilket redskab er bedst. Vi har testet det førende mærke med henblik på at finde frem til dets værdi. Vi har her testet standardversioner af tandbørsten som elektriske udgaver. Normalt ved en test skal man helst ikke gå ind i den med forindtaget konklusioner om, hvilke produkter der er bedst og til hvilken pris. Det var dog rigtig svært ved netop denne test.

Vi optager en enorm mængde af reklamer dagligt og fakta kan meget let blive tabt i processen. Produktet vi har sat på testeblokken er Oral B tandbørster.  Vores fokus er at finde frem om deres produkter virkelig er så gode som de siger.

Kvaliteten af Oral B tandbørster

Kvaliteten er af en rigtig god konstruktion. Alle de tandbørster som vi har testet var af hard plast og vi var faktisk ikke sikker på om man kunne finde dem i andre støbninger. Selve sOral B tandbørste hovedkruehovedet sad rigtig godt fast og rotationen var ensartet. Nogle af de tandbørster vi testede var semi larmende. Vi attributter dette til placeringen af motoren i tandbørsten, hvor nogle var sat tættere på hovedet end andre. Samt forskellige batterityper som betød at tandbørsten kom tættere på hovedet.

Levetiden for Oral B elektriske tandbørster

Under vores test var der ingen af tandbørsterne fra Oral B som stoppede med at funktionere. Batterilevetiden på enkelte tandbørster kunne være bedre men alle kunne komme igennem en hel dags brug, morgen, middag og aften, uden at løbe tør for strøm.

Fungerer Oral B tandbørster efter hensigten

Vi har haft fat i  forskellige versioner og ikke alle var fra samme fabrikatsår, hvilket også betød at de ikke alle virkede på samme måde. Det forskruer desværre resultatet en lille smule dog ikke så meget til at det ikke er relevant. Vi opdagede nemlig at der var en progression mellem hvor moderne produktet var til kvaliteten af tandbørsten. Hvilket vi bestemt ser som noget positivt. At man som virksomhed altid stræber efter at forbedre sine produkter og ikke er bange for at indrømme, at der altid er plads til forbedringer. Det roser vi.

Konklusion

Det er tydeligt at vi er utrolig glade for de Oral B tandbørster, som vi har haft gennem testeblokken for denne gang.  Fejl var ikke lige sådan at finde og det er nok grundet deres position på markedet i så lang tid, som et førende brand. Det skal dog nævnes at vi alle var enige om at konkurrenternes produkter også var så tæt på samme kvalitet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.