Typer af kasser – Speciel kasser

0

Typer af kasser – Speciel kasser

Kasser findes i alle former og typer, da de alle tjener- eller ofte er lavet til et specielt formål.

Ofte produceres kasserne efter et enkelt formål, som er opbevaring af en vare under transport og ud til grossist eller forbruger. De fleste engangskasser i dag er papkasser, som kun kan bruges den ene gang, dog lavet der også kasser i træ, der er mere holdbare- og som har til formål at være bestandig og holdbar.

Nogle af de trækasser vi støder på f.eks. i detailhandlen; er store kasser lavet i holdbart træ, som er på størrelse med en palle, til opbevaring af kartofler, meloner, græskar eller æbler. Disse kan bruges i mange år, dog findes der også lettere trækasser, som f.eks. æblekasser i tyndt finer træ (engangskasser) – som ikke er så holdbare.

Der laves også træ små smart kasser til opbevaring, trækasser med hængsler, låg, store og små transportkasser og meget mere. I gamle dage blev der ikke brugt pap, men kun trækasser til transport af varer, og f.eks. de noget ældre og rustikke æblekasser og ølkasser, er i dag også er blevet et designer samler objekt. Der bliver dog også produceret holdbare frugtkasser og lignende i dag, dog er det i et meget mindre omfang, og til nogle små niche produktioner.

Når man tænker på en kasse, så tænker man ofte; den er firkantet, men det behøver den ikke at være. Der laves og specielkasser til transport af større ting, f.eks. som på billedet herunder; som er lavet til transportering af en stor aksel.

Speciel kasse - transport kasse

Hvis du er på udkig efter en kasse til et specifikt formål, om det så er en specielkasse, transportkasser eller noget helt tredje, da kan du kontakte en kasse fabrikant, som kan hjælpe dig med at producere kasser til netop dit formål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.