Vidste du at Allah fortæller Om Fremtiden i Koranen

0

imageALLAH siger i kuranen for 1500år siden : Bismillahirahmannirahim (Med Den meget Barmhjertige og meget tilgivende ALLAHs navn)

(Der Ville komme en dag hvor) mennesket ikke længere ville bruge cameler og æseler som en transport middel vi ville skabe noget nyt for dem. Jern ville gavne jer

(Idag bruger vi biler tog og flyve maskiner som en transport middel af jern !)

(Allah er den almægtige) kuran vers :

ALLAH ER DEN SOM KENDER GAYB (FREMTIDEN)

kuran vers: Bismillahirahmannirahim : (med Den meget Barmhjertige og meget tilgivende ALLAHs navn)

Mennesket ville helle tiden nævne mit navn men de ville ikke vide af det er mit navn. En ER ALLAHS Største NAVNE er Hej I Kuranen. Kuran vers : De har øjne men de ville ikke se sandheden, de har ører men de ville ikke hører sandheden, NEJ! VI HAR Spærret deres hjerter. sår de ikke kan komme ind i de flotte planeter.

Kuran vers NR 1 : hvis helle menneskeheden samles kan de ingen gang skabe en flue. Da denne vers kommer ned gjorde menneskerne grin med profeten muhammed og med ALLAH ! de undervuderede Fluen.

Kuran vers NR 2: ALLAH DEN ALMÆGTIGE SKABER VILLE IKKE TRÆKKE SIG TILBAGE HVED AT GIVE ET FLUE SOM ET EKSEMPEL ! HELLER IKKE HVIS DET VAR EN MINDRE SKABELSE ! MED DETTE EKSEMPEL VILLE HAN VILLEDE MENNESKER OG DER VILLE KOMME EN DAG HVOR MENNESKET VILLE BLIVE VEJLEDT MED DETTE EKSEMPEL!. proffesorer og videnskabmænd fra england kigger på en flue idag den har 9 hjerter! 8000 øje censorer sår den kan fange 100 forskellige signaler på 1 sekund. dens vinger kan vinge 45 gange på 1 sekund. i dens ben har den specialt elastik sår den kan sidde fast på alle mulige måder. 9 PROFFESOR FRA ENGLAND SÆTTER EN MINI MIKROFON med nano teknologi PÅ FLUENS VINGER MEGET PROFFESIONELT OG DER EFTER SÆTTER DEN PÅ COMPUTEREN. FLUENS VINGER SIGER ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH.

ALLAH ER DEN ALMÆGTIGE de gjorer grin med profeten muhammed de sagde hvordan hvordan kan det værer når vores knogler er blevet til støv under jorden hvem skal skabe os igen gør du grin med os ???

Kuran vers:

De glemte deres første skabelse også prøver de at give os et eksempel ! om vi ikke kan skabe knogler som er blevet til stöv! kuran vers 2 : selv deres fingeraftryk ville værer det samme, er skaberen er universet har han ikke kræfter til at skabe knogler som er blevet til støv? for 1500 år siden hviste mennesket ikke at der var 3-5milliarder forskel på fingeraftryk det teknologi er 50 år gammel fingeraftryk ALLAH ER DEN ALMÆGTIGE For 1500år siden troede mennesket at den ville gå og gå og gå på jorden på et tidspunkt falde! de troede at jorden var flad.

Kuran vers: den almægtige skaber ALLAH fortÆller hvordan jorden af rund og hvordan månen følger jorden og hvordan jorden følger solen og hvordan solen følger et andet system.

ALLAHU AKBAR ALLAH ER DEN ALMÆGTIGE Skaber Det eneste man skal sige for at blive muslim er la ilahe illallah muhamed resulullah eshedu enla ilahe illallah ve eshedu enne muhammeden abduhu we resulluhu.

det betyder ( der findes ingen skaber kun ALLAH) profeten muhammed er hans tjener og sendebud (profet) OG ALT DINNE SYNDER VILLE BLIVE SLETTET.

MEN HUSK DENNE VERS ! : De har øjne men de ville ikke se sandheden, de har ører men de ville ikke hører sandheden,NEJ! VI HAR Spærret deres hjerter. sår de ikke kan komme ind i de flotte planeter. ALLAH SIGER I KURANEN FOR 1500ÅR SIDEN : VI GØR HELLE TIDEN UNIVERSET STØRRER OG STØRRER. WWW.NASA.GOV DE HAR EN PRESSE MEDDELSE HVOR DE SIGER AT VI HAR MÅLT HVERT ÅR OG KAN KONSTATERER AT UNIVERSET BLIVER STØRRER OG STØRER

den 14.3.16, skrev den danske integrationsminister, Inger Støjberg, en Facebook-opdatering, hvor hun fordømte en lang række imamer og Hizb ut-Tahrir.dk, mens hun samtidig angreb islam og sharia. Hun gjorde det helt klart, at hvis man ikke giver afkald på sine islamiske værdier, så er der ikke plads til en i dette land. I samme åndedrag udtrykte hun sin ”fulde respekt” for de muslimer, der har taget ”Danmark og værdisættet” til sig.

Inger Støjberg er langt fra den første danske politiker, der har forsøgt sig med denne slags appel til muslimerne, og hun har de seneste dage langt fra været alene om at fordømme og angribe islam og sharia.

I den forbindelse, vil vi gerne gøre det helt klart:

Man kan ikke påstå at have ”respekt” for muslimer, hvis man samtidig underlødigt angriber deres livssyn og værdier. Der kan ikke på denne måde adskilles mellem islam og muslimer. Der er ingen islam uden muslimer, og ingen muslimer uden islam. www.hizb-ut-tahrir.dk

Der kan være mange årsager til, at en del muslimer ikke står frem i det offentlige rum og åbent erklærer deres helhjertede støtte til islam og sharia. En af de oplagte årsager, beskrev ministeren selv, da hun i forsøget på at lange ud efter sin modpart, kom til at beskrive sit eget foretagende med stor præcision. Hun skrev, at nogle vil ”forsøge at undertrykke kvinder, børn eller alle dem, der tænker eller lever anderledes, end de selv gør.”

Denne opdatering fra ministeren og hele den politiske debat om islam, muslimer, sharia og friheder, er endnu et klart udtryk for intellektuel og værdimæssig fallit, der cementeres ved brug af alle dårlige argumenters moder i forskellige formuleringer. Ministeren vælger selv denne variant: ”I hører ikke hjemme her”

Leave A Reply

Your email address will not be published.