Få gode tips til konfirmationen her

0

Gode tips til konfirmationen kan du aldrig få for mange af. En konfirmation er nemlig en helt særlig dag for konfirmanden og selvfølgelig for dig som en stolt forælder. Det er en dag, som konfirmanden husker tilbage på resten af livet.

Tænk bare på, hvor meget du egentlig selv kan huske fra din konfirmation. Det er en dag, som ikke går i glemmebogen som så mange andre. Derfor er gode tips til konfirmationen godt at have øverst på listen, når konfirmationsforberedelsen står for døren.

Du vil jo gerne gøre dagen til en ganske særlig dag, så alle idéer er velkomne. Andre folks gode tips til konfirmationen kan bruges, som de er, men du kan også blive inspireret af dem og få dine egne idéer, ligesom du kan finde mange flere på Konfirmationsnyt.dk her.

Lad os inspirere dig med vores gode tips til konfirmationen

Vores gode tips til konfirmationen er vores vejviser til dig. En vejviser, der giver konfirmanden en uforglemmelig dag og dig en nemmere konfirmationsforberedelse. For der er nok at tage fat på. Både de store og de små ting betyder meget på en dag som denne:

  • Lokale: Start i god tid med at lede efter lokale. Der er altid run på, når der skal lejes lokale til konfirmationer. Mange vil holde det sted, som du gerne vil. Hvis du skal være hundrede procent sikker på, at du står som nummer 1 til dit ønskede konfirmationslokale, skal du booke 2-4 år i forvejen. Ja, det lyder som lang tid. Men nu om dage er en konfirmation næsten som et lille bryllup, og derfor er de fleste forældre på jagt efter det bedste konfirmationslokale i rigtig, rigtig god tid.
  • Indbydelse: Overrask gæsterne og lav en spændende indbydelse til konfirmationen. De skal kunne forbinde indbydelsen med konfirmanden. Lav fx en cykel, fordi konfirmanden cykler mountainbike. Eller måske en collage med billeder af barndommen. Der er uendelig mange muligheder for at være kreativ.
  • Mad: At byde på lækker mad er en fast tradition til en konfirmation. Men hvad skal menuen lyde på? Det kan være svært at bestemme sig blandt alle de lækre retter. En idé kan være at tage udgangspunkt i konfirmandens yndlingsretter og eventuelt pifte dem op med lækkert tilbehør af den ene og den anden slags. Det vil falde i god jord.
  • Underholdning: Underholdningen er næsten altid det, som konfirmanden og gæsterne husker bedst. Tænk derfor over, hvilken underholdning du vil tage med, og hvor lang tid det skal tage. Det er med at finde en balance mellem for kort tid og for lang tid. God underholdning er f.eks. den klassiske konfirmationssang. Den er et must og spreder stor glæde med dens sjove, gakkede og alvorlige tekst. Den vil uden tvivl give gode grin og genfortælle flere af de mindeværdige historier. Og så er der selvfølgelig den berømte konfirmationstale, hvor konfirmanden flovt sidder og kigger ned i bordet, når enten mor eller far rigtig kommer i gang med sine historier. Godt nok er det måske pinligt for æresgæsten, men alligevel er det skønt at blive rost af sin forælder. Det er også blevet så populært at optage små videoer og tage billeder til den helt store guldmedalje. Hvorfor ikke lave en film med den kiksede tøj dag, det uheldige styrt på cyklen og sangkonkurrencen fra skolen? Eller et diasshow med de fantastiske billeder gennem årene. Alle vil elske at se begge dele og føle sig godt underholdt.
  • Konfirmationskort: Giv et anderledes kort. Du kan fx købe et konfirmationskort i 70×50 cm. Gør det personligt ved at vedlægge billeder eller skrive historier fra barndommen. Konfirmanden vil elske det og kigge på det igen og igen.
Leave A Reply

Your email address will not be published.