Centreringsringe til alufælge? Få et svar

Centreringsringe til alufælge er en vigtigt ting, når du skal montere dine alufælge på din bil. Centreringsringe forhindrer at der kommer ubalance og sørger dermed også for at bilen ikke ryster, når du kører.

Såfremt du skal finde de rigtige ringe, som passer til dine fælge og bil, kan du starte med at finde den indvendige størrelse på hullet i selve fælgene. Det hul i fælgene skal måles inde fra.

Den måde du gør det nemmest på, er ved at afmontere dine fælge og måle. Du behøver ikke gøre det på samtlige af dine fælge, men du kan nøjes med at afmontere et af dine fælge, så har du målet, som passer til de andre.

Det bliver oftest omtalt at måle bilens nav og det er dette mål, der angiver den indvendige diameter på centreringsringen til dine alufælge. Dermed har du de indvendige mål på dine alufælge, så du ved hvilke centreringsringe du skal ud at købe. Målene vil typisk være fra 60,1 mm til 76,0 mm. Målene er forskellige fordi der findes forskellige størrelser alufælge. Derfor er det vigtigt, at du får målt dine størrelser eller kender til dem, så du kan købe de helt rigtige til dine fælge.

På nogle hjemmesider vil du blot kunne indtaste din nummerplade eller vælge din bil imellem andre og du vil dermed kunne se hvilke hjulejere og nav, der passer til netop din bil samt andet reservedele. Dermed vil du kunne spare tiden med at skulle afmontere dine fælge og i stedet bruge tiden på noget andet.

De kan købes i forskellige butikker, hvor de har reservedele og andet til biler, såsom Thansen. Der vil du kunne centreringsringe til alufælge i de størrelser du har brug for samt i de farver, som du ønsker. Prisen afhænger af hvilken størrelser centreringsringe, som du skal bruge til dine alufælge. Du kan også købe dem online på deres webshop, hvor du nemmere kan få et bedre overblik over størrelserne samt farverne. Prisen er nogenlunde den samme, så du vil nødvendigvis ikke spare de helt store penge ved at købe dem online, fremfor i en af Thansens fysiske butikker, der findes i de større byer i hele Danmark.

Hvis du vil vide mere om dæk & fælge, så besøg Liften der er din dæk & fælge portal.