Skal du flytte?

0

En flytning er noget om mange ser frem til med længsel, da det er starten på et nyt kapitel. Mange vælger at flytte til det nye hus eller den nye lejlighed for at få mere plads, for at komme tæt på den nye uddannelse eller det nye job.

Der går dog sjældent længe for flytningen går fra at være det man ser frem til, og til at flytningen bliver noget man frygter. Der er så mange ting der skal tages stilling til, og så mange steder man skal huske at få ændret adresse.

Flyttekasser

Hvor skal du få fat i flyttekasser og hvor mange flyttekasser skal der bruges til flytningen? Der skal bruges mange flere flyttekasser end du kan hente i en normal bil – heller ikke selvom du har en stationcar til transporten.

Nogen steder hvor du kan købe flyttekasser kan du også leje eller låne en trailer, så det kan løse problemet med at hente flyttekasserne hjem.

Køb både store seniorflyttekasser og små flyttekasser til bøger og andre tunge ting.

Lad være med at købe de billigste flyttekasser, da de hurtigt går i stykker og ikke er velegnede til at stable.

Flytte med en container

En smart måde at flytte er ikke at hyre de dyre flyttemænd, eller de mange køreture der er med bil og flyttetrailer.

I stedet kan du leje en container som bliver leveret i haven. Her kan du stille og roligt flytte dine møbler, flyttekasser og øvrigt indbo ud. Du behøver ikke slide kroppen helt op ved at flytte alle ting på en dag. Giv dig god tid, og flyt tingene ud i containeren i løbet af en uge eller to.

Når du har fyldt en flyttecontainer kan du få den afhentet og leveret til det nye hus, hvor du igen kan pakke dine ting ud over en længere periode

Flytning med container slider ikke på kroppen og giver en mindre stressende flytning.

Beskyttelse

Sørg for at beskytte dine ting godt. Det gøres blandt andet ved at fylde flyttekasserne helt op, så tingene inde i kasserne ikke glider frem og tilbage under transporten.

Du kan købe bølgepap og bobleplast til at pakke tingene ind i så de er beskyttet mod stød.

Silkepapir er godt når det kommer til beskyttelse af glas, kopper, krus og tallerkner.

Få inspiration til den nemme flytning på blogs som flytte.bloggersdelight.dk eller en af de mange andre blogs som beskriver processen med at flytte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.