Magni Stokkeholder – en nemmere hverdag med stok

0

Til dig der bruger stok, krykke- / albuestok eller blindestok. Magni Stokkeholder er en magnetisk og mobil stokkeholder, der gør det nemt, at stille din stok fra dig, hvis du pludselig får brug for at have begge hænder fri. Det kunne fx være, når du skal betale i supermarkedet, eller når du skal vise din billet i bussen. Det kan også være, når du skal låse din dør op.

De stærke magneterne i Magni gør det muligt at placere din stok på dig selv, så du ved hvor den er, når du ”stiller den fra dig”. Samtidig undgår du, at den kan vælte eller stå i vejen. Magni gør det nemmere og mere sikkert at benytte din stok både i hjemmet og når du er ude.

Historien bag Magni Stokkeholder

Magni er udviklet af Carsten Wu Sønderskov, som har sklerose og derfor er afhængig af sin stok. Han oplevede, at der var situationer i hverdagen, hvor han havde brug for hurtigt at kunne stille stokken fra sig, uden at den kunne vælte eller stå i vejen. Med baggrund i denne problemstilling udviklede han den magnetiske stokkeholder Magni.

Sådan virker Magni Stokkeholder

Magni består af to kraftige magneter. Den ene magnet sidder på en diskret klemme eller clips, som kan sættes fast i din buksekant, jakkelomme, bælte, håndtaske mv. Den anden magnet er skjult i en lille velcro rem, som sættes rundt om toppen af din stok eller krykke. Ved at holde stokken hen til magnetclipsen fastgøres din stok på dig. For at få stokken fri igen trykker du blot stokken nedad eller trækker den opad og magneterne vil løsne sig fra hinanden igen. Du kan også få en lille metalplade til hjemmet, så du kan hænge din stok sikkert i entreen eller ved sengen uden at den vælter. Nemt og bekvemt.

Der er tale om stærke magneter i stokkeholderen, derfor er det vigtigt at holde dit kreditkort og mobiltelefon væk fra dem. Elektronik og magnetstriber kan nemlig blive påvirket af magneterne. Det samme gælder, hvis du har en pacemaker.

Ønsker du rejse eller tage på ferie, så læs med her, hvor du får gode råd til at rejse med stok.

Leave A Reply

Your email address will not be published.