Udlejning af erhvervsejendomme

Skal du leje en erhvervsejendom, er den nemme løsning af gå til en erhvervsejendomsmægler og få hjælp til at finde lejemålet. Denne løsning er god, hvis du ikke selv vil stå for arbejdet med at finde de rigtige kontorlokaler, lagerlokaler, butikslokaler eller hvad det nu er for en erhvervsejendom du søger.

Vil du i stedet spare penge og sikre dig at du får lige det du søger, kan du selv søge efter erhvervsejendomme blandt de forskellige udlejere. Kender du ikke nogen udlejere af erhvervsejendomme, kan du søge på google og finde et bredt udvalg. Nogen steder kan du også finde portaler som samler en lang række butikslokaler, lagerlokaler og andre erhvervsejendomme.

Skal du eksempelvis bruge et mindre lagerlokale i Århus, kan du se udvalget hos Escot Erhvervsejendomme, eller google for at finde andre udlejere.

Det er ikke kun Århus som du kan leje lokaler i hos Escot. Faktisk er der erhvervslokaler i det meste af Danmark, herunder Hjørring, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Esbjerg, Odense og Rødovre.

Går du direkte til udlejer, er der god mulighed for at du kan leje lokalerne med rabat i den første periode, da udlejer ved direkte udlejning ikke har udgiften til ejendomsmægleren, og dermed kan give denne rabat i stedet.

Mange udlejere af erhvervsejendomme har mange forskellige lokaler til rådighed, så skal du bruge lokaler til en klinik og et lager, kan du typisk finde begge lokaletyper samme sted.

Det giver mulighed for at få ekstra rabat på lejeprisen, hvis du lejer flere forskellige ejendomme på samme tid.

Ud over Google findes der også de gamle telefonbøger, i form af krak og de gule sider, hvor du kan søge efter udlejningsvirksomheder.

Mange der skal bruge produktionslokaler har også brug for andre lokaler som lagerlokaler og kontorlokaler, da det både kræver et lager til de producerede produkter samt en kontor til administrationen.

Kan du ikke finde en sammenhængende bygning som tilbyder alle 3 lokaletyper, kan det også lade sig gøre at leje lokaler til eksempelvis kontor og produktion samlet, og så leje lagerlokaler et andet sted i nærheden.

Der er mange forskellige mulige løsninger inden for udlejning af erhvervsejendomme.