Selvsalg af Andel med boligadvokat

0

Efterhånden som tiderne ændres sker der flere og flere nye ting. En andelslejlighed er med tiden blevet utroligt populær, og det får mange mennesker til at overveje hvordan de dog kan spare penge ved måske selv at sælge andelen. Mange er begyndt at spare penge ved at undlade at benytte sig af en ejendomsmælger, da de hellere selv ved sælge andelen og spare de penge de kan, ved brug af internettet og en boligadvokat.
Det bliver heletiden mere og mere populært, at gøre tingene selv og her finder vi ikke undtagelsen. En anden grund til at mange andelsejere ønsker at sælge selv, er fordi andelslejligheder er meget populære for tiden og der derfor er begyndt at komme venteliste på dem. På den måde er en ejendomsmælger jo tildels overflødig, da køberne nok selv skal melde sig, så snart andelen er på markedet

Ventelisterne er dog ikke helt tilbage i alle landsdele endnu, så derfor kan der stadig være behov for en ejendomsmælger, men det begynder at se ud som om, at ventelisten er på vej retur i de fleste områder. Det er derfor der er så mange mennesker, der selv ønsker at sælge deres andel. Hvis ikke der var nogen venteliste var folk meget mere tilbøjelige til at vælge en ejendomsmælger, fordi det er svært at få solgt en andel uden efterspørgsel.

Vær sikker på det du gør – få hjælp fra en boligadvokat

Generelt er en andelslejlighed ofte ret let at sælge, da det er noget mange både unge som gamle ønsker sig. En let og god måde at få solgt en lejlighed på er ved at bruge de sociale medier. De sociale medier er utroligt anvendte den dag i dag, og det er næsten den nemmeste måde, at komme ud til en masse interesserede mennesker og vise hvad det er man ønsker at sælge.
Hvis man tager nogen gode billeder som virkelig viser hvordan lejligheden ser ud, så har man gode chancer for at få den solgt forholdsvist hurtigt. Det er nemlig sådan, at hvis du sætter en “prøve annonce” på nettet, så kan man hurtigt fornemme hvor mange der er interesserede. Er interessen stor, men bliver den ikke solgt med det samme, så prøv med flere typer annoncer.

Sådan laver du et selvsalg

Prøv i første omgang med en facebook profil for lejligheden, det er billigt og folk er gode til at dele dem og tagge interesserede venner i annoncerne (boost dine opslag), så de kommer ud til de rigtige personer, der rent faktisk har interessen.
Du kan også opsætte annoncer på de større boligportaler, så din lejlighed vises side om side med dem ejendomsmæglerne har til salg.

Begyndt altid med højest mulige pris (andelsværdien) og inkluder gerne noget ekstra f.eks. gratis nyt gulv i stuen betalt af andelshaver før indflytning. Så tilbyder du lidt ekstra kontra de mange andre annoncerede lejligheder i området.

Boligadvokaten hjælper dig

Det juridiske omkring et salg kan være lidt bøvlet at komme ind i, derfor vil det være en god ide, at finde en lokal boligadvokat, der kan hjælpe dig med alt det juridiske omkring salget.
Der er flere ting at være opmærksom på f.eks. kan køber have et advokatforbehold i købsaftalen og der er også en del punkter i andelsforeningens vedtægter du skal være opmærksom på,
Boligadvokaten gennemgår alt omkring salget og sørger for, din side af salget er dækket 100% ind, så der efterfælgende ikke opstår problemer.

Læs eventuelt mere om boligadvokatens hjælp her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.