Gulvafslibning, Gulvafhøvling & Efterbehandling

0

I dag har man fundet ud af, hvor vigtigt en god hygiejne og et sundt indeklima i vores bolig er. Derfor er mange gulvtæpper skiftet ud med trægulve. Træ er selvom det ligger i huset et levende materiale, og trægulvet kræver blot et minimum af vedligeholdelse og holder sig godt til dagligdagen i vores moderne familier.

Det er vigtigt når gulvet skal rengøres, at der støvsuges først og at gulvvasken foregår med en sæbe, som er egnet til den efterbehandling gulvet har fået. Denne metode hjælper gulvet til et længere liv, og mange ridser og skrammer undgås.  Mange af de gamle gulve fra 1950 og 1960 bør man prøve at bevarer, da træet disse gulve ofte er lavet af en bedre kvalitet end det der fås i dag. Derfor kan det, istedet for en udskiftning, ofte betale sig at få en afslibning eller afhøvling, samt og en god efterbehandling med voks, lud, lak eller olie.

 

Gulvafslibning, Gulvafhøvling & Efterbehandling

En god efterbehandling af et afhøvlet eller afslebet gulv bevirker at varmen og gløden kommer tilbage i træet og gør det klart til vores hverdag.

Gulvservice, gulvafslibning, gulvafhøvling
Davids Gulvservice, gulvafslibning & gulvafhøvling.

Folk bør ikke selv starte en gulvafslibning eller gulvafhøvling, da resultatet tit er at der laves skader på trægulvet. I nogle af de værste tilfælde har folk været nødt til at skifte gulvet ud til nyt på grund af slibe- eller afhøvlings skader. De professionelle håndværkere, kender alle former for trægulve derfor, kan det i sidste ende være en billig løsning, at benytte et firma der beskæftiger sig med opgaver indenfor afslibning, afhøvling og efterbehandling hver dag. Det er også langt billigere, da sandpapiret og efterbehandlings produkterne er til en helt anden pris. Desuden vil et professionelt firma med mange års erfaring kunne rådgive dig med hensyn til hvilken behandling der passer bedst til dit gulv og din dagligdag.

Parket gulve kan f.eks. ikke afhøvles og tåler kun en let afslibning. De vil også kunne se om dit gulv har været behandlet før. Et Gulvservice firma vil også kunne rådgive dig med hensyn til hvilken efterbehandling der vil passe bedst til den dagligdag trægulvet skal kunne holde til. Vær opmærksom på at husdyr, som hund eller kat med deres klør kan lave dybe ridser i trægulvet. Børn der leger på gulvet kan også lave ridser i forskellig tykkelse i gulvet. I disse tilfælde er det naturligvis ikke fordi gulvservicefirmaet har givet dit gulv en dårlig behandling, men en del af det daglige slid og brugen af dit trægulv. Den efterbehandling, gulvservicefirmaet giver gulvet, vil du efterfølgende selv kunne gøre med de sammen produkter, da de vil kunne købes i dette samme mærke

Leave A Reply

Your email address will not be published.