3 tilbud på gulvslibning – gratis!

0

Få 3 billige tilbud på seriøs gulvslibning i din kommune. Beskriv den behandling du vil bestille og få op til 3 tilbud fra grundige gulvslibere i dit område – gratis og hurtigt. Oplys dine ønsker til hvilken form for behandling dit gulv har behov for samt hvilken type efterbehandling du vil have for eks. maling eller voks. Udfyld skemaet online på under 4 minutter og vent på, at de første seriøse tilbud indløber. Har dit trægulv fået huller så kan du også få dem repareret inden gulvslibning udføres. Vores godkendte virksomheder har arbejdet med trægulve i adskillige år og har derfor dybgående erfaring i den bedste behandling af ethvert trægulv og parketgulv. Kvaliteten af det udførte job er altid den vigtigste parameter for gulvsliberne for at du som kunde, kan være glad for det leverede arbejde. Lang erfaring er den bedste garanti for et godkendt resultat. Uanset hvor meget gulv du vil have behandlet, kan du her indhente 3 gode tilbud så du selv undgår at skulle henvende dig til forskellige gulvafslibningsvirksomheder tæt på dig. Vores firmaer foretager gulvslibning for både private og firmaer ligesom såvel nye som gamle trægulve afslibes. Formålet med gulvafhøvling er både at bringe træets originale glans og dybde tilbage samt at øge træets slidstyrke ved at tilføre et slidlag i f.eks. lud eller lak. En effektiv gulvsliber kan slibe mellem 20 og 45 kvadratmeter pr dag afhængig af overfladen, antallet af hjørner og så videre. Udgiften for en seriøs gulvafslibning afgøres selvfølgelig af antallet af kvm, der skal slibes og jo flere kvadratmeter opgaven omhandler, jo billigere bliver det pr. kvadratmeter. Beregn fra 200,- til 400,- kroner per kvm. En effektive gulvafsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med savsmuldopsamling, der indsamler op til 90% af det støv, der skabes ved en gulvafslibning. Hold alle døre aflukkede og dæk eventuelt over med afdækningsplastik, hvis der er større åbninger så støvet forbliver i det værelse, der slibes i. Alle gulvtæpper, møbler, borde med mere skal flyttes og kan sættes på plads igen efter ca. 18 timer afhængig af, hvilken slags overfladebehandling, der er valgt. Derudover skal lamper, gardiner mm muligvis flyttes. Sørg for at montere gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle møbler og skabe for at minimere nye skader på det nyafhøvlede gulv. Overflader påført lak og lud når først deres færdige slidstyrke efter ca en uge. Tæpper bør først lægges på gulvet efter 12 dage for at undgå eventuelle afvigelse i farvenuancer. Den nye gulvoverflade må endvidere først vaskes med vand efter mindst 14 dage før overfladen er hærdet fuldstændigt. Lak er en af de oftest benyttede produkter til både trægulve og parketgulve. Et lakeret trægulv resulterer i en hård og slidstærk overflade som ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et pift og forefindes både i private hjem, i firmaer og i offentlige bygninger. De fleste indendørs sportsbaner med trægulv har som regel også lakerede trægulve. Besværet ved et lakeret trægulv er, at det er svært at reparere en ridse uden at reparationen kan ses bagefter grundet forskelle i farvenuancer. De fleste trægulve behandles med lak eller lud men der eksisterer også de gulvejere, som ønsker gulvet opmalet i kraftigere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Trægulve med meget trafik i eksempelvis butikker bør behandles ofte med voks eller maling samt polering. Normalt skal trægulve slibes hvert 9. år for at forlænge gulvets slidstyrke. Det gælder også for f.ex. trapper og entreer, som er bygget i træ. Effektive gulvslibere har specialudstyr til netop denne type arbejde. På Gulvafslibningsguiden kan du indhente 3 skarpe tilbud på gulvafslibning tæt på dig – gratis og uforpligtende. Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter nu!.

Leave A Reply

Your email address will not be published.