Min Victor badmintonsko er gået i stykker, hvilke nye skal jeg have?

0

Kilde: Forhandler af badmintonsko på nettet.

Jeg har desværre nødt til at pensionere mine badmintonsko, da ikke engang gaffatape kan holde dem sammen længere. På siden er der et stort hul, da det er der jeg slider skoen når jeg skal op til nettet, foruden det, så er der også ved at være hul på snuden af min badmintonsko, der har jeg sat gaffatape over, for at lukke hullet sammen igen. Mine snørebånd er blevet skiftet 2 gange, lad os bare sige, at mine badmintonsko har set bedre tider end sådan som de ser ud lige nu!

Spørgsmålet er så bare, hvilken model jeg skal vælge? Jeg har været rigtig glad for Victor badmintonsko, men er der bedre alternativer? Jeg har læst forskellige blogs, som beskriver de overvejelser jeg skal gøre mig inden jeg køber mine næste badmintonsko, jeg har ikke nogen kvaler med mine knæ, men det ville stadig være ret rart, at have en badmintonsko, som sørger for, at jeg har rigeligt stabilitet så jeg minimere risikoen for at få skader. Jeg ønsker også, at finde mig et par badmintonsko som sidder dejlig tæt på foden og har masser af stødabsorbering i hælen til når det hele er lidt hektisk og jeg har brug for at sætte hårdt af fra nettet for eksempel.

BadmintonskoJeg har kigget på både, FZ Forza, Yonex og Victor badmintonsko da, de største spillere i verdenseliten benytter sig af disse modeller. Som jeg ser det, så er der flest fordele ved Yonex og Victor badmintonsko, da der er mere støtte i dem. Jeg hælder også mere til Victor badmintonsko da jeg kender min størrelse der og ved hvad jeg kan forvente af dem, mine tidligere har holdt længe og sikret mig mange sejre og meget glæde ved badmintonsporten. Endnu en fordel ved Victor badmintonsko, er at jeg ved de har ekstra støtte når man bevæger sig hurtigt fra side til side, som tilfældet ofte er, når man spiller herredouble og tempoet er skruet i vejret.

Jeg har haft kontaktet en webshop som forhandler alle 3 badmintonsko mærker, ejeren af webshoppen fortalte mig, at alle mærkerne er rigtig gode og specialiserede badmintonsko mærker, så uanset hvad jeg vælger, så kan jeg ikke gå helt galt i byen, hvis jeg vælger Victor badmintonsko, så får jeg også et brand jeg kender og stoler på og der er selvfølgelig garanti på, så hvis badmintonskoen går i stykker for tidligt, så kunne jeg sende dem retur som reklamation.

Leave A Reply

Your email address will not be published.