Spar penge på din rejse

0

Det er dyrt at holde ferie, men også nødvendigt for at man kan slappe af og komme lidt væk fra hverdagen. Her i indlægget er der lidt inspiration til hvordan du kan skrue ned for prisen på din rejse.

Fly, bil og båd

Der er stor prisforskel på hvilken transport metode du vælger for din rejse, det er dog muligt at få en billig tur med dem alle. Vælger du at tage en færge, har du for det meste mulighed for gode tilbud på miniferie til enten skiferie, shopping ferie eller mountainbike ferie. Rent prismæssigt er færgen overordnet et billigt alternativ til at flyve.

Bliver du søsyg er det naturligvis ikke en færge du skal hoppe på, men der er stadig en billig måde at komme frem. Har du kørekort kan du nemlig vælge selv at køre til din feriedestination, når du selv køre, er det kun brændstoffet til bilen du skal betale. Har du en bil der sluger alt for meget brændstof, kan du i stedet vælge at leje en bil der køre længere på literen. Vælger du en bilferie skal du huske at have de korrekte forsikringspapire med, i tilfælde af en ulykke.

At flyve til sit feriested er for det meste den dyreste måde at komme frem. Bliver du nemt søsyg eller køresyg, kan det dog være at det er den bedste løsning for dig. Det betyder ikke at, du ikke skal have lov at spare penge på din ferie. Skal du spare penge på flybilletter kan du vælge en afbudsrejse. Disse billetter er billigere end de normale flybilletter, da de sælger dem for at fylde de tomme pladser i flyet. Du kan ikke altid vælge dato på din afbudsrejse, du skal derfor have mulighed for at være flexible.

Billigere måder at overnatte

Overnatning er for det meste den dyreste del af en ferie, herunder er der derfor givet lidt inspiration til billigere overnatninger.

Har du valgt at gøre din ferie til en bilferie er det oplagt at smide et telt i bilen og finde en campingplads. Laver du en bilferie med telt, har du mulighed for at flytte rundt som du vil og får en meget flexibel ferie, hvor du kan se lige hvad du vil.

Vil du hellere bo på hotel, kan du vælge at finde noget der minder mere om en ferielejlighed, på den måde får du et køkken hvor du kan lave mad fremfor at spise ude. Du spare måske ikke meget på overnatningen men så spare du på den mad som du laver hjemme fremfor at spise ude.

Leave A Reply

Your email address will not be published.