Guldet ligger hos autoophuggeren

0

Når man har handlet bil, lever man altid i en boble af håb. Håbet om at bilen kører som den skal, og at den holder pengene hjemme så længe som muligt, så man ikke skal rende til mekanikeren for at udbedre skader allerede inden for de første par måneder.

Det bedste er dog altid at have en mekaniker i ens eget netværk, der gerne stiller sin faglighed til rådighed, når der er behov for det. Via diverse autoophuggere fordelt over hele landet kan man gøre en fin handel som mekaniker, da flere typisk køber ældre biler for derefter selv at sætte dem i stand til videresalg. De har således den faglige viden samt et værksted til rådighed gennem deres arbejdsplads, hvorfor det kan være en fin sideløbende forretning med deres normale fuldtidsjob.

 

En god autoophugger er nødvendig

Det er imidlertid af afgørende vigtighed, at en sådan mekaniker har kendskab til en autoophugger, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Når mekanikeren har brug for reservedele til en bil, skal delens stand og kvalitet hænge sammen med den resterende bil. Det nytter ikke økonomisk at bruge flere penge end nødvendigt på nyere reservedele til en ældre bil, som måske ikke har 10 år mere foran sig.

Vice versa er det naturligvis hvis mekanikeren arbejder på en nyere bil, da reservedelen stand og kvalitet i sådanne tilfælde skal passe til bilen. På denne måde skal bilen som helhed fungere, hvad enten den har få eller mange år foran sig.

Kendskabet til autoophuggeren er vigtigt, da denne skal forstå præcist, hvad mekanikeren er ude efter i forhold til kvalitet og stand, foruden det obligatoriske såsom funktionalitet i forhold til bilen model, årgang m.v. I takt med at mekanikeren gør nogle gode køb ved autoophuggeren, får de begge gavn af dette samarbejde. Mekanikeren kan nemt kontakte autoophuggeren med specifikke forespørgsler, hvorefter denne sender varerne direkte til værkstedet. Nemt for dem begge, autoophuggerens opsætning øges mens også mekanikeren får den stand og kvalitet han ønsker, uden at autoophuggeren forsøger at sælge dele af for høj kvalitet til en dyrere pris.

Dette indlæg er skrevet med inspiration fra Adam Hansen

Har du brug for inspiration til videre læsning kan du besøge Bil Magasinet, som altid har flere interessante artikler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.