BMW 2-serie Gran Tourer

0

BMW 2-serie Gran Tourer er den nye 7-personers bil fra BMW. Det er ikke en klassisk BMW, da den er meget henvendt til familier, hvor den kan bruges til at hente og bringe børn til og fra skole, fodbold, dans og andre fritidsaktiviteter.

Bilen er en del af 2-serien, som også omfatter BMW 2-serie Coupé, BMW 2-serie Cabriolet, BMW 2-serie Active Tourer og altså BMW 2-serie Gran Tourer. Man kan sige Gran Tourer er en slags ’storebror’ til Active Tourer, som også er god bil til familier.

Bilen er allerede blevet omtalt i mange danske medier, som bl.a. Bilmagasinet, som skriver om den nye BMW 2-serie Gran Tourer. Det er stadig sparsomt i forhold til anmeldelser af bilen, da den endnu ikke kan købes ved danske BMW-forhandlere.

Familiebil fra BMW

BMW er ikke kendt for at lave familiebiler, men derimod lækre biler med høj komfort. Det er dog ikke bare for sjov, at BMW nu har lanceret denne bil, som der er mere henvendt til familier med flere børn.

Bilen er lavet med alle de klassiske BMW-tanker i baghovedet, og når du sætter dig ind i den, uanset om det er på førersædet, passagersædet eller bagsædet, vil du straks kunne mærke, at det ikke bare er en klassisk BMW med mere plads – BMW 2-serie Gran Tourer er fantastisk i både komfort, køreglæde og assistentsystemer.

Bagagerummet er noget for sig i BMW 2-serie Gran Tourer. Der er utroligt meget plads, og du kan næsten designe det, som du vil, ved at slå bagsæderne op og ned. Med ekstraudstyr kan du oven i købet få åbn/luk automatik, så du ikke selv skal smide indkøbsposerne fra dig, for at åbne bagklappen.

BMW 2-serie Gran Tourer med 5 eller 7 sæder

Som en rigtig familiebil, kan BMW 2-serie Gran Tourer selvfølgelig fås med 7 sæder. Bilen findes også i en 5 sæders version, hvis du ikke har brug for flere, og der er selvfølgelig mulighed for at lægge sæderne ned i både 5 og 7-sæder versionen.

Måske 5 sæder versionen af BMW 2-serie Gran Tourer er nok til jeres egen familie, men hvis du prøver, at tænke på hvor tit det kunne være dejligt at have et ekstra sæde, vil der nok hurtigt opstå en række gode grunde til at vælge 7 sæders-versionen alligevel.

Kører du tit dine børn til og fra fritidsinteresser, eller bruger du bilen, når I skal på ferie, er det super praktisk med ekstra sæder i bilen. Hver gang I sparer for at køre i to biler, sparer i også CO2-udslip på den benzin, I ville bruge i nr. 2 bil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.