Valg af internetradio

0

Internetradio er en nyligt opfunden idé, som bygger på de seneste mange års brug af internettet, som er en vigtig og uundværlig del af vores hverdag. Radioen havde stor succes gennem 1900-tallet, men med tilkomsten og den store afhængighed af internet og hurtig kommunikation, så har radioen taget dette til sig. Derfor blev de første idéer til virkelighed i slutningen af 1990’erne, og inden for de sidste fem år, har de for alvor vundet frem, også i Danmark.

Internetradions unikke egenskab

Internetradioen indeholder samme funktioner som den klassiske radio, men har den unikke egenskab, at den kan tilkobles internet, og dermed har man mulighed for at lytte til hele verdens radiostationer, både frekvens og digitalt. Internetradioen giver derfor mulighed for at lytte til alle nyheder, uanset om det skal være fra Danmark, Europa eller hvad der sker, omme på den anden side af Jorden. Med internetradioen slipper du dermed for at skulle søge rundt på internettet, læse i avisen eller se tv, for at følge med i, hvad der sker rundt om i verden. Internetradioen fortæller dig alle disse nyheder, og du kan oven i købet frit vælge imellem diverse nyheder, hvad enten det skal være sportsnyheder, nyheder fra ind- og udland eller vejrudsigter fra alle verdenshjørner. Savner du mere information? Så kan jeg anbefale at tjekke denne side ud: http://www.boynq.dk/internetradio_117.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.