Bedste affugter

Rigtig mange danskere leder i denne periode efter den bedste affugter på markedet. Det er dog nemmere sagt end gjort bare lige at finde den affugter, som er bedst på alle parametre. Der er rigtig mange kendte producenter som Electrolux og Wood’s, som i mange år har produceret affugtere. Det er langtfra relevant for alle danskere at eje en affugter. Såfremt du har en kælder, vil du dog gøre klogt i at eje en affugter. Har man ikke en affugter, risikerer man at der kommer fugt i kælderen, hvilket kan være dyrt at komme til livs efterfølgende. Ligeledes vil en affugter kunne være fordelagtig at bruge, hvis man har en garage, hvor der er risiko for fugt.

Skal man have en god affugter, skal man forvente at komme af med omkring 2.000-3000 kroner. Hvilken affugter du har brug for afhænger dog i høj grad af, hvor stor din kælder / garage er. Nogen affugtere er nemlig designet til at kunne bruges i små rum, mens andre er designet til at bruges i store kælderrum. Efterspørgslen på affugtere har været stigende de seneste år, hvilket vidner om, at danskerne har fået øjnene op for, hvor effektiv en affugter kan være. Selvom disse maskiner ikke er helt billige, vil de kunne spare dig for mange penge på sigt. Får du fugtskader i din kælder eller garage, så vil udgifterne til at udrette skaderne højst sandsynligt overstige prisen på en affugter. Dermed kan en affugter hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.

Testguro.dk har i september 2014 udnævnt Wood’s som den bedste producent af affugtere. En af de store fordele ved Wood’s er, at de giver 6 års garanti på deres produkter. Selvom deres affugtere er halvdyre, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Udover at undgå fugtskader kan du også en affugter til at fjerne dårlig lugt, rense luften, beskyttelse for skimmel m.m. Det er afgørende, at du placerer din affugter så hensigtsmæssigt som muligt, så du får det optimale ud af den. Helt overordnet bør man kun sætte en affugter i rum, hvor der ikke er åbne døre eller vinduer.

Læs også denne artikel: http://infobarn.dk/faa-styr-paa-oekonomiske-foer-du-faar-boern/