Kender du til bilauktioner?

Har du hørt om det der bilauktion koncept? Jeg blev introduceret for det forleden, og det er da smart, og tilmed ret sjovt. Min svoger havde solgt sin bil via et site der faciliterede bilauktioner, og han havde det ret sjovt med at se diverse bilforhandlere byde over hinanden på hans bil. Han fik en fin sum penge ud af salget, mere end jeg tror han kunne have fået hvis han bare var kørt ned til en bilforhandler. Det er selvfølgelig ikke så sjovt hvis der ikke er nogen der byder på bilen, men så har man da prøvet, og så får man en indikation af hvad man ville kunne få for den, hvis man kørte ned til en bilforhandler. Jeg tænker, at jeg da skal prøve det der bilauktion når jeg på et tidspunkt skal sælge min bil. Der er godt nok et stykke tid til endnu, men det skal da prøves når den tid kommer. Indtil videre tror jeg kun at det er bilforhandlere der kan byde på en bilauktion, men det ville da være smart hvis også privatpersoner kunne få lov at byde. Det kunne jeg i hvert fald selv godt finde på at bruge hvis jeg stod og manglede en brugt bil.