Den perfekte gaveide

Står du lige og mangler den perfekte gaveide til et lille barn? Så prøv lykken med en børnegynge. Den bliver hele familien glade for. Børn bliver så dejligt stimuleret af sidde i en gynge og der kommer ofte en ro over dem. Hvis der er flere småbørn i samme familie kan der være et problem kun at have en, da det ofte kan være grund til en krise, når den ene skal vente på det er den andens tur. Så får man i hvert tilfælde ikke glæde af den ro, der kan være over at barnet er aktiveret.  Der findes mange forskellige udgaver af børnegynger: Sansegunge, tallerkengynge, kanvas babygynge. Nogle mere beregnet til indendørs brug og andre mere til udendørs. Sansegynge er god til hvis der er flere af gange, da de godt kan sidde to. Mine børnebørn har haft så meget meget glæde af den sansegynge jeg forærede dem, da den ældste var helt lille…. Den er heldigvis ikke til at slide op! Nu er sansegyngen også i den dyre ende af det udvalg der er indenfor børnegynger men som tidligere nævnt så har den været alle pengene værd! Det er nummer tre der nu har glæde af at kunne blive vugget i søvn under mens vi sidder i nærheden og spiser grillmad.