Tjen penge fra udlandet

Hvem ville ikke ønske, at kunne sidde på en varm strand et sted i Thailand hver evig eneste dag? Man kunne selvfølgelig også lave en masse andet i udlandet. Princippet er sådan set bare, at man med eksempelvis affiliate marketing, binære optioner eller andre slags indtjeningsformer, kan tjene penge på nettet, og arbejde fra udlandet. Jeg har selv siddet i Egypten, i en lækker lejlighed i to måneder, og derfra tjent penge som jeg kunne bruge dernede. I Egypten og mange andre lidt fattigere lande, er der mulighed for at købe ting rigtig billigt, og 10 kr dernede er rigtig mange penge værd. Men er det nu så lige til at komme i gang med at tjene penge på nettet, og er der ikke nogle risiko?

Tjen penge på nettet

Jeg selv kommer fra firmaet Moneymarket og er også skribent på hjemmesiden www.moneymarket.dk. I 2013 sprang jeg ud som iværksætter, efter at hae færdiggjort min HHX uddannelse. Jeg tog derefter et fuldtidsjob som sælger hvor jeg arbejdede omkring 40 timer om ugen. Der var naturligvis ret gode penge i dette, men jeg syntes hurtigt at jeg tjente for lidt i forhold til den tid jeg brugte på det.

Jeg lavede derfor en hurtig Google søgning, og oprettede en tråd på iværksætterforummet Amino hvori jeg spurgt til, hvordan jeg kunne lære at tjene penge online. Der var mange som var inde på opstart af webshop, affiliate marketing og binære optioner. Jeg besluttede mig for at prøve lidt af hvert, og startede en affiliate side hvor jeg i dag tjener næsten 10.000 kr. månedligt. Jeg startede også en webshop men dette gik ikke så godt. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg faktisk kunne stoppe med at arbejde som sælger, og brugte kun min tid på at starte nye projekter og vedligeholde dem jeg allerede havde startet.

Jeg tog i Februar så til udlandet, hvor jeg faktisk ikke havde nogen opsparing med. De penge jeg brugte, tjente jeg mere end dobbelt ind på mine hjemmesider.

Man kan altså sagtens tjene penge fra udlandet, det kræver netop bare de rette værktøjer og den rette viden. Tag et kig forbi Moneymarket.dk hvor vi fortæller om affiliate marketing og binære optioner!