Din ansøgning

0

Har du også sendt en jobansøgning? Hvorfor har du ikke sendt en jobansøgning? Har du allerede et job? Det kan jo ikke passe. Jeg tror ikke på, at du allerede har et job, så du kan lige så godt komme i gang med at sende den jobansøgning. Hvorfor skulle du? Hvorfor ikke? Du kan altså ikke blive ved med at bruge den undskyldning, at det er fordi du har et job, for den er dårlig, og den er løgn, for det har du jo ikke. Det er jo sådan, at når man ikke har et job, vil det være en rigtig god idé at få et, så jeg synes du skulle tage at få sendt en jobansøgning, så du ikke længere skal sidde uden job, for det ved vi begge er en dårlig ting, og du har jo brug for penge til at spise, og til at have et sted at sove. Du ved jo også, at jeg har ret, og du ved, at du sådan set ikke har så meget andet at gøre, end at gøre det jeg siger, for det er det bedste du kan gøre. Men hvorfor tøver du så? Du kan ikke blive ved med at bilde dig selv ind, at du har et job. Send den jobansøgning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.